![]() |
![]() |
|
|
#101 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
![]() Mανωλη η ευκολη επιλογή μου. Ξεκαθαρο καδρο, φωτεινη αποδοση, διακριτική ενδειξη καρναβαλιου σε αντιθεση με την σκοτεινη εκφραση του πρωταγωνιστη, δεν εχει απαιτησεις για πολλες αναλυσεις (but who cares?) οποτε μια πολυ ομορφη φωτογραφια που θα την κραταγα και θα την εδειχνα σε επιλεγμενους θεατες. Μανωλη η δυσκολη επιλογη μου. Αινιγματικο καδρο, νουαρ αποδοση, διακριτική ενδειξη του καρναβαλιου σε αντιθεση με την σκοτεινη φιγουρα του πρωταγωνιστη, εχει δυνατοτητα να σηκωσει διαφορετικες αναλυσεις (but who cares?) oποτε μια πολυ καλη φωτογραφια που θα την κραταγα και θα την εδειχνα σε επιλεγμενους θεατες (οχι τους ιδιους με την προηγουμενη) |
|
|
|
|
|
#102 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
____________________________________ /http://www.flickr.com/photos/39997854@N02/ "Προσπάθησες. Απέτυχες. Δεν πειράζει. Να προσπαθήσεις ξανά. Να αποτύχεις ξανά. Να αποτύχεις καλύτερα." |
|
|
|
|
|
#103 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθήνα (ατυχώς ...)
|
Mυστήρια φωτό ...
Το ήθελες πραγματικά, ή έτσι σου βγήκε? (τι ρωτάω ...) Πολλαπλές αναγνώσεις: - Το "stop" που μπορεί να διαβαστεί και "step", προϊδεάζοντας για έναν ενδεχόμενο κίνδυνο: watch your step! - To μυστηριακά χαρούμενο δεύτερο πλάνο. - Και η ακαθόριστη απεικόνισης και ψυχολογίας φιγούρα του πρώτου πλάνου, που σκέφτεται? προχωράει ακάθεκτη? φοβάται? ... ποιος ξέρει! Φωτό επιδεχόμενη πολλαπλών αναγνώσεων λοιπόν, με απουσία φόρμας αλλά έμπλεη περιεχομένου! Watch your step φίλε μου και προχώρα! ____________________________________ "Η φωτογραφία είναι μοναχική ενασχόληση, αλλά τα αποτελέσματά της δεν αντέχεται να μην μοιράζονται." ![]() Μερικές φωτογραφίες μου
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ozzy : 20-01-2010 στις 17:04. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Ρεθυμνο
|
ναι την ηθελα ετσι .
ο "κυριος" ειναι καθοδηγουμενος φιλος σ ευχαριστω για την ματια σου |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Ομάδα PhotoMind
Περιοχή: Θεσσαλονίκη city χαλαρά
|
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Ρεθυμνο
|
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Μανώλη, οι δυο τελευταίες μου λένε κάτι. Αλλά δεν είναι αρκετό το κάτι αυτό.
____________________________________ Ακούνα ματάτα ρεεε!!! |
|
|
|
|
|
#109 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
|
|