![]() |
![]() |
|
|
#61 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Κι αυτή... για κάποιο λόγο δεν την εμφάνιζε με τις άλλες
![]() |
|
|
|
|
|
#62 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: αθηνα
|
πολυ καλη για μενα!!
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Για μένα η πιο "δημιουργική" Στέλλα. Το παιχνίδι με τις αφίσσες πιστεύω πως γενικά είναι αρκετά δύσκολο να πετύχει. Στη δεύτερη αν ήσουν τυχερή και γινόταν κάτι άλλο από τον κυριούλη μπροστα στο panel, μπορεί να είχαμε κάτι ενδιαφέρον. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χάρις Γιαννοπούλου : 10-02-2010 στις 11:21. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθήνα (ατυχώς ...)
|
Περίεργα συναισθήματα με διακατέχουν βλέποντάς τις. Τις ξαναβλέπω ευχάριστα ... καλές προσπάθειες! ____________________________________ "Η φωτογραφία είναι μοναχική ενασχόληση, αλλά τα αποτελέσματά της δεν αντέχεται να μην μοιράζονται." ![]() Μερικές φωτογραφίες μου
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!
![]() Παραθέτω κάποιους πειραματισμούς μου να μου πείτε τη γνώμη σας... χτυπάτε αντέχω ![]() |
|
|
|
|
|
#66 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθήνα (ατυχώς ...)
|
Τα τρίπτυχά σου τα έχω ξαναδεί και αλλού. (Ηδύφως) Από αυτά που παραθέτεις εδώ, κρατώ τα παρακάτω:
Ικανοποιούν βέβαια το αισθητικό μου κριτήριο. (του στυλ: μ' αρέσει - δεν μ' αρέσει) Κρατώ όμως μια επιφύλαξη ως προς την επεξεργασία - stitching, δηλαδή αν οι πολλαπλά ενωμένες φωτογραφίες (που γράφουν όμως τη διάσταση του χρόνου) σαν αποτέλεσμα είναι φωτογραφία και όχι φωτογραφική σύνθεση. (ο παραδοσιακός ή ψηφιακός τρόπος σύνθεσης είναι αδιάφορος) Πάντως θα μπορούσα να τις τυπώσω και να τις βάλω στο ... Wall of Fame του σαλονιού μου! ![]() Αν κάποιος άλλος έχει μια περισσότερο θεωρητική άποψη επί του θέματος των πολλαπλών φωτογραφιών σαν της Στέλλας, να την καταθέσει. (αιτία για καλή συζήτηση ...) ![]() ____________________________________ "Η φωτογραφία είναι μοναχική ενασχόληση, αλλά τα αποτελέσματά της δεν αντέχεται να μην μοιράζονται." ![]() Μερικές φωτογραφίες μου
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Εκτος απο μια αισθητικη προσεγγιση του θεματος οπως προαναφερθηκε, οι σειρες αυτου του τυπου, κατα την αποψη μου, δεν εχουν να πουν κατι παραπανω. Μπορεις ευκπολα να παρασυρθεις και να χασεις το νοημα, οπως πολυ χαρακτηριστικα φαινεται στο τριπτυχο με την καρεκλα, οπου ο διαφορετικος επιχρωματισμος δεν προσφερει τιποτα.
Αντιθετα καποιες φωτογραφιες αν απομονωθουν απο το τριπτυχο μπορει και να λειτουργησουν οπως φαινεται στο πρωτο, αλλα και καποιες προσπαθουν να καλυψουν την αδυναμια τους οπως στο τριτο με τα φωτα πισω απο τζαμι. ____________________________________ R U Talking 2 Me? Ξυπνα, εχουμε την αιωνιοτητα για να κοιμηθουμε! |
|
|
|
|
|
#68 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Παράθεση:
![]() Πέρα απ' το εαν είναι αυτού του είδους τα τρίπτυχα είναι φωτογραφία ή φωτογραφική σύνθεση, είναι μια ανάγκη που μου γεννήθηκε, ανήσυχη πάντα οπως είμαι , για κάτι διαφορετικό κι είμαι σίγουρη πως είναι λάθος κάποιος να προσπαθεί να το "σβήσει" όταν αυτό δεν γίνεται αποδεκτό από όλους. Μπορεί τα συγκεκριμένα να μην λένε τίποτα ή να μην λένε πολλά σε όλους αλλά ίσως κάποια στιγμή γεννηθεί κάτι αξιόλογο (και δεν εννοώ από μένα αλλά από οποιονδήποτε με ανάλογες ανησυχίες). Χαίρομαι πάντως που θα κοσμούσαν το wall of fame του σαλονιού σου. Με ικανοποιεί αυτό ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χάρης Ξανθόπουλος : 17-02-2010 στις 16:00. |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Παράθεση:
![]() Απάντησα λίγο πριν στον Ηρακλή κι αυτή είναι η άποψή μου. Θέλω να σε ρωτήσω όμως, για να καταλάβω λίγο περισσότερο τη θέση σου, ποιο είναι το νόημα που χάνεται στο τρίπτυχο με τον απο/χρωματισμό της καρέκλας και που δεν χάνεται στην μεμονωμένη φωτό της καρέκλας. Όσον αφορά τις φωτό με τα φώτα του αυτοκινήτου νομίζω πως το λάθος της λήψης δεν μπορεί να καλυφθεί με ένα τρίπτυχο. Είναι απ'τις φωτό που τις κάνεις αμέσως delete. Δεν μπόρεσα όμως να τις σβήσω για κάποιο λόγο κι έτσι τις κράτησα. Ίσως μου άρεσε η θαμπάδα και το χρώμα. Δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα κάνοντας το τρίπτυχο δεν είχα σκοπό να καλύψω την αδυναμία τους. Θα έλεγα πάντως πως αν δεν υπήρχε την στιγμή της λήψης η αδυναμία αυτή θα είχα μείνει με μερικές φωτό που αποτύπωναν καθαρά τα φανάρια των αυτοκινήτων. Πιστεύω πως τότε θα τις έκανα delete. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Παράθεση:
Οσον αφορα στην καρεκλα, την ανεφερα σαν παραδειγμα επειδη αυτη μας παρουσιασες. Εννοω οτι αυτου του ειδους η επεξεργασία, (ενας διαφορετικος επιχρωματισμος) μιας οποιαδηποτε φωτογραφιας, δεν προσφερει τιποτα (παντα κατα τη γνωμη μου), αλλα αντιθετα μπορει να αποπροσανατολισει απο αυτο που η φωτογραφια απο μονη της μπορει να μεταφερει (αν μεταφερει). Ειναι ενα ωραιο διακοσμητικο τρικ που εγω σαν γραφιστας, αλλα και πολλοι αλλοι, εχουμε χρησμοποιησει σε σχεδιασμους εντυπων, αλλα μεχρι εκει. Νομιζω οτι ισως για να οδηγηθεις καπου με τους πειραματισμους σου, μια προσεγγιση πιο κοντα στο πρωτο ή τελευταιο τριπτυχο θα ηταν καταλληλοτερη. Θα σου ξανατονισω οτι δεν ειμαι εγω ή οποιοσδηποτε αλλος αυτος που θα σου πει τι σου αρεσει και τι οχι. ![]() ____________________________________ R U Talking 2 Me? Ξυπνα, εχουμε την αιωνιοτητα για να κοιμηθουμε! |
|
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|