![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
• ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos Pandazaras : 08-02-2010 στις 23:02. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθήνα (ατυχώς ...)
|
Καλώς ήλθες!
![]() M' αρέσει αυτή: ![]() λόγω ετοιμότητας λήψης, αλλά και της ολόκληρης σκιάς της (αποκεφαλισμένης) ανθρώπινης φιγούρας του πρώτου πλάνου που "κλέβει" την παράσταση. (οι σκιές κάνουν παιχνίδι εδώ) Η πρώτη με μπερδεύει κομμάτι ... ![]() (βάζε και κα'να link προς τη σελίδα της φωτό - flickr ...) ![]() ____________________________________ "Η φωτογραφία είναι μοναχική ενασχόληση, αλλά τα αποτελέσματά της δεν αντέχεται να μην μοιράζονται." ![]() Μερικές φωτογραφίες μου
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: αθηνα
|
Παράθεση:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Θα το τσεκάρω ...
Καλως σας βρήκα ! Ευχαριστω για τη ματιά |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ομάδα PhotoMind
Περιοχή: New York
|
Καλωσόρισες καλούλες αυτές αλλά για πάμε παρακάτω!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Καλώς τον
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Κομοτηνή
|
Καλώς ήρθες Νίκο, εγώ την πρώτη επιλέγω αλλά χωρίς την μαύρη φιγούρα στα δεξιά (επιμένω, αν θυμάμαι στο έχω ξαναπεί)
____________________________________ "Το να μην είσαι τίποτε άλλο παρά μόνο ο εαυτός σου - σε εναν κόσμο που πασχίζει μέρα νύχτα να σε κάνει οποιονδήποτε άλλο - σημαίνει να δωσεις τη σκληρότερη μάχη που ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει" E.E. CUMMINGS www.pkomo.blogspot.com |
|
|
|
|
|
#8 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Καλως ορισες και απο μενα!
Μου αρεσουν πολυ οι σκιες σου στην δευτερη, αλλα υπαρχουν προβληματα συνθεσης και στις δυο οπως προαναφερθηκε... ![]() ____________________________________ R U Talking 2 Me? Ξυπνα, εχουμε την αιωνιοτητα για να κοιμηθουμε! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Ακριβώς Πετρο!
Οντως η μαυρη σκια καταπλακωνει την εικονα ,και χαλαει και την ισσοροποία της .. |
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|