Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο Αναζήτηση Σημερινά Μηνύματα Σημείωσε τα forums ως διαβασμένα

Επιστροφή   PhotoMind > Φωτογραφικές Συζητήσεις > Ειδήσεις για τη φωτογραφία (εκθέσεις, διαγωνισμοί κλπ.)

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-01-2010, 15:44   #31
Δημήτρης Κλης
Ομάδα PhotoMind

Το avatar του χρήστη Δημήτρης Κλης

Περιοχή: κάτω από τον ουρανό και πάνω από τη θάλασσα
Δημήτρης Κλης είναι αποσυνδεδεμένος Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Δημήτρης Κλης
Προεπιλογή Απάντηση: Έκθεση φωτογραφίας και ποίησης «Δρόμοι: δρόμοι της ζωής – δρόμοι που φεύγου

Δεν είναι το ίδιο να απορρίπτεις εξ ορισμού απ' το να κρίνεις εκ του αποτελέσματος.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-2010, 15:51   #32
digibill
*Μέλος PhotoMind

Το avatar του χρήστη digibill

Περιοχή: Αθήνα
digibill είναι αποσυνδεδεμένος Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην digibill Αποστολή μηνύματος μέσω Skype™ to digibill
Προεπιλογή Απάντηση: Έκθεση φωτογραφίας και ποίησης «Δρόμοι: δρόμοι της ζωής – δρόμοι που φεύγου

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Δημήτρης Κλης Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είναι το ίδιο να απορρίπτεις εξ ορισμού απ' το να κρίνεις εκ του αποτελέσματος.
Δημήτρη, νομίζω ότι οι περισσότεροι από όσους "απέρριψαν", ουσιαστικά έθεσαν το ότι "κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο για να πετύχει"

Τέσπα, ας μην το ξανα-ανακυκλώσουμε

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-02-2010, 18:02   #33
Στέλλα Σιδηροπούλου
*Μέλος PhotoMind

Το avatar του χρήστη Στέλλα Σιδηροπούλου

Στέλλα Σιδηροπούλου είναι αποσυνδεδεμένος

Σήμερα έτσι?

Μάλλον θα είμαι εκεί

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-2010, 17:41   #34
Στέλλα Σιδηροπούλου
*Μέλος PhotoMind

Το avatar του χρήστη Στέλλα Σιδηροπούλου

Στέλλα Σιδηροπούλου είναι αποσυνδεδεμένος

Σήμερα λοιπόν... μια μέρα μετά

Να πω συγχαρητήρια στον Πέτρο για την συμμετοχή του με δύο πολύ καλές φωτό! Και ότι χάρηκα για την γνωριμία τόσο με τον Πέτρο όσο και με τον Γρηγόρη. Θαυμάζω την δουλειά τους και ήταν χαρά μου να τους γνωρίσω και δια ζώσης!

Τώρα για το εγχείρημα (αν μπορώ να το πω έτσι) συνύπαρξης ποίησης και φωτογραφίας να πω πως για μένα ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε κάτι ανάλογο. Και ειλικρινά αν τύχει ξανά στο μέλλον θα παρευρεθώ επίσης. Όχι γιατί ήταν απόλυτα αυτό που περίμενα αλλά γιατί πιστεύω πως μπορούν να συνυπάρξουν. Ένα ποίημα, ένα θεατρικό, ένα τραγούδι ποτέ δεν θα με εμπόδιζε να θαυμάσω την φωτογραφική δημιουργία αντιθέτως όπως αποδείχτηκε χθες είναι μια ώθηση να "μπει" κανείς πιο "μέσα" τόσο στις φωτογραφίες όσο και στις σκέψεις που του γεννούν... δεν μπορώ να μιλήσω για επιτυχία ή αποτυχία απ' την στιγμή που κάποιοι άνθρωποι θέλησαν να εκφραστούν έτσι. Δεν μπορώ να πω ούτε πως "πρέπει" γιατί εγώ είμαι η Στέλλα. Και συνυπάρχω μαζί τους. Ήταν καλή προσπάθεια και χαίρομαι που ήμουν εκεί.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-2010, 18:55   #35
pkomo
*Μέλος PhotoMind

Το avatar του χρήστη pkomo

Περιοχή: Κομοτηνή
pkomo είναι αποσυνδεδεμένος

Χάρηκα που είδα παιδιά από το ΡΜ στην έκθεση και αν κάποιοι δεν πήγαιναν σε άλλο μουσείο θα ήταν περισσότεροι. Η έκθεση σαν σύνολο μ άρεσε (δεν θέλω να κρίνω κάθε φωτογραφία ξεχωριστά) και κατά την γνώμη μου το εγχείρημα επέτυχε. Παραθέτω και μια φωτογραφία από χθες

"Το να μην είσαι τίποτε άλλο παρά μόνο ο εαυτός σου - σε εναν κόσμο που πασχίζει μέρα νύχτα να σε κάνει οποιονδήποτε άλλο - σημαίνει να δωσεις τη σκληρότερη μάχη που ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει" E.E. CUMMINGS

www.pkomo.blogspot.com

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-02-2010, 20:25   #36
Greg Dallis
*Μέλος PhotoMind

Το avatar του χρήστη Greg Dallis

Περιοχή: Κοζάνη
Greg Dallis είναι αποσυνδεδεμένος Αποστολή μηνύματος μέσω Skype™ to Greg Dallis

Να που τελικά φτάσαμε στο σημείο να το συζητήσουμε και φυσικά δεν τίθεται λόγος για μένα να πω πέτυχε η όχι εφόσον αυτό είναι υποκειμενικά αντικειμενικό(βαρύγδουπο ακούστηκε αυτό) ίσως για τον λόγο ότι μου έμεινε μια γεύση έντονη από το θεατρικό των εγκαινίων που ήταν υπέροχα δεμένο και δοσμένο, ταιριαστό θα έλεγα με την προσπάθεια να αφηγηθεί ο γραπτός λόγος (που σε καμία περίπτωση δεν μου θύμισε μπουγάδα) ...μα θα πει κάποιος ε φίλε σε έκθεση φωτογραφίας πήγες και δεν αναφέρεσαι καθόλου σε αυτήν(την φωτογραφία ντε)
Λοιπόν εδώ είναι μια ένσταση που εχω και αφορά περισσότερο την ιδιοσυγκρασία και την αίσθηση που εχω για την φωτογραφία εγώ, έτσι δεν θα είμαι αντικειμενικός(που δεν θα μπορούσε άλλωστε)είδα και είδαν όσοι βρέθηκαν εκεί φωτογραφίες (ας μου επιτραπεί ο όρος) δυο ταχυτήτων η μια είχε μια ομογένεια με τα υπόλοιπα πεπραγμένα που για τα δικά μου γούστα... αν δεν η υπήρχε η δεύτερη ταχύτητα θα ζήτωκράυγαζα ότι ήταν μια καταπληκτικής ευφυίας και πράξης έκθεση που κατάφερε να κάνει το αδιανόητο για πολλούς τέλειο εγχείρημα
Ελα όμως που υπήρχε η δεύτερη ταχύτητα που ήταν και το μειονέκτημα (πάντα για μένα μην παρεξηγηθώ) η φωτογραφία στο δεύτερο αυτό σκέλος δεν στάθηκε άξια των υπολοίπων φωτογραφιών- γραπτού και μη λόγου.κτλ ίσως γιατί δεν μπόρεσα εγώ να το κατανοήσω,ίσως γιατί εχω μια λόξα στο τι φωτογραφία μου αρέσει να βλέπω.. θα ήθελα εδώ φυσικά και την γνώμη άλλων παιδιών που θα επισκεφτούν την έκθεση.. αν και νομίζω πως χωρίς το θεατρικό μέρος να χει μια άλλη όψη και αίσθηση
Αν μου ζητούσαν έτσι απλά να βαθμολογήσω με άριστα το 10(και αυτό κάπως μου κάνει αλλά έτσι διατυπώνεται σχετικά εύκολα και κατανοητά ) θα έλεγα 8 και αυτό βγαίνει από την φωτογραφία και μόνο όχι γιατί καπελώθηκε από τα υπόλοιπα αλλά γιατί στα μάτια μου δεν είχε την ομοιογένεια που εγώ θα θελα

Δεν ξέρω αν σας έδωσα το στίγμα η αν σας μπέρδεψα αλλά αξίζει να βρεθείτε στον χώρο του παλιού αρχαιολογικού μουσείου για όλα τα ποιο πάνω συν και για τον ίδιο τον χώρο που είναι καταπληκτικός

"Προσπάθησες. Απέτυχες. Δεν πειράζει. Να προσπαθήσεις ξανά. Να αποτύχεις ξανά. Να αποτύχεις καλύτερα."

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Greg Dallis : 09-02-2010 στις 20:28.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-03-2010, 16:09   #37
lolik
Ομάδα PhotoMind

Το avatar του χρήστη lolik

Περιοχή: Θεσσαλονίκη city χαλαρά
lolik είναι αποσυνδεδεμένος

Τελικά τα κατάφερα και πήγα χτες τελευταία μέρα. Θα σας μεταφέρω παρακάτω τις εντυπώσεις μου μιας και πολύς λόγος έγινε για αυτή την έκθεση πριν καν την επισκεφτούμε!

Για το στήσιμο και τα κείμενα:

Αρχικά, έπεφτες και "σκόνταφτες" σε κείμενα κρεμασμένα από σχοινιά τις περισσότερες φορές πολύ πυκνογραμμένα (1μέτρο ύψος είχαν τα κείμενα, μπορεί και παραπάνω) και είχε καμιά εικοσαριά τέτοια να κρέμονται πάνω από το κεφάλι σου τα οποία όσο και καλή διάθεση να είχες να τα διαβάσεις, βαριόσουνα και το άφηνες. Ειδικά, κάποια κείμενα που λειτουργούσαν ας το πούμε επεξηγηματικά ως προς το τι σημαίνει δρόμος (και στο καπάκι έβλεπες φωτογραφίες με δρόμους) με ξενέρωσαν τελείως. Πολύ καλύτερα ήταν τα πράγματα με μικρά πεζά και ποιήματα που ήταν κάπως πιο αόριστα στην έννοια του δρόμου και της διαδρομής. Αυτά μπορώ να πω ότι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν με τις φωτογραφίες σε ένα βαθμό.

Για τις φωτογραφίες:

Για τις φωτογραφίες των 2 ταχυτήτων που έγραψε πιο πάνω ο Γρηγόρης, θα συμφωνήσω. Ένα μεγάλο μέρος των φωτογραφιών ήταν κουνημένες μέσα από αυτοκίνητα (χωρίς κάποια ιδιαίτερη σπιρτάδα, έχουμε δει άπειρες τέτοιες) και μερικές ήταν αδιάφορες. Κάποιες ήταν καλές.
Στο σύνολο να ξεχώρισα 4 (?) το πολύ ως καλές.

Γενικά, νομίζω ότι χρειαζότανε ίσως περισσότερες φωτογραφίες από λιγότερους φωτογράφους ώστε να έχει το πράμα μεγαλύτερη συνοχή και φυσικά λιγότερα κείμενα και πιο αφηρημένα σαν έννοιες για να λειτουργήσει καλύτερα. Η έκθεση αυτή με μπέρδεψε με τα κείμενα και τις φωτογραφίες μαζί. Για μένα, δεν πέτυχε η ιδέα της, αλλά έστω κι έτσι πήγα την κυριακάτικη βόλτα μου στο Γενί Τζαμί και μετά φωτογράφισα στην αυλή με τη Diana μου και καραγούσταρα.

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:07.

design by: miner skinz.com
Dorian Gray mod: nikant