![]() |
![]() |
|
|
#161 | |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Παράθεση:
Όλα ωραία και καλά... αυτό όμως δεν το κατάλαβα. Για ποιο λόγο ρε Δημήτρη? Διαφωνώ. Εγώ προτείνω να συμμετέχεις κανονικά σε όλα. |
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Senior Member
|
συμφωνώ με τον soler_
____________________________________ you see , you feel , and the surprised eye , responce ![]() το καλό blogάκι μου και το κακό blogάκι μου |
|
|
|
|
|
#163 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Le Pirée...
|
ok... παραπάνω οι επιλογές μου από ότι βρήκα σε ετούτο το νήμα.
δεν ξέρω τι νόημα έχει πλέον για τους φωτογράφους μια και φαντάζομαι οι περισσότεροι θα έχετε καταλήξει ήδη στις επιλογές σας, ωστόσο μάλλον έκανε σε εμένα καλό αυτή η διαδικασία. να στε καλά... πάντα τέτοια... ![]() ____________________________________ έτσι κι αλλιώς όλα είναι προσωπικές οπτασίες... |
|
|
|
|
|
#164 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Μελίσσια..
|
Πολύ καλή η δουλειά σας και πολύ καλή ευκαιρία αυτή η άσκηση..για λόγους (πολύ) υπεράνω της θέλησής μου, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ ούτε μια μέρα, και πολύ το μετάνιωσα..
Επιφυλάσσομαι για την επόμενη.. Πετάγομαι λίγο σαν μαϊντανός τώρα, αλλά θα ήθελα να κάνω μια πρόταση.. Αφού υπολογίζετε πως αναλογούν 1,5 φωτογραφίες ανα φωτογράφο για την τελική έκθεση, γιατί δεν κάνετε το εξής: Ο κάθε φωτογράφος να επιλέξει μια φωτογραφία της αρεσκείας του, αυτή που θεωρεί καλύτερη/πιο αντιπροσωπευτική του και αυτή η φωτογραφία να συμπεριληφθεί οπωσδήποτε στην έκθεση. Έτσι διασφαλίζετε την εκπροσώπηση όλων, χωρίς αυτό να είναι εις βάρος της ποιότητας γιατί πιστεύω πως πάνω απο μία φωτογραφία του καθενός σας αξίζει να εκτεθεί. Απο κει και πέρα, ας προταθεί απ'τον καθένα άλλη μία φωτογραφία που θα περάσει μια "κρίση" προκειμένου να προκριθεί σα δεύτερη και να κλείσει έτσι ο συνολικός αριθμός. Η κρίση μπορεί να είναι είτε απο το photomind είτε απο την ίδια τη θεατρική ομάδα ή τη διεύθυνση του θεάτρου, όποια πιστεύετε πως αντιπροσωπεύει αντικειμενικότερα τον "οικοδεσπότη" της έκθεσης. |
|
|
|
|
|
#165 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Ρεθυμνο
|
Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους θα ήθελα να ήμουν εκεί να ζήσω από κοντά αυτές της φωτογραφικές στιγμές αλλά και πάλι με εικόνες γεμάτες φαντασία σκηνοθεσία μυστήριο και χιούμορ μας μεταφέρατε το όλο κλίμα στο θέατρο εύχομαι πάντα τέτοια
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: αθηνα
|
το εχω πει απο την αρχη, αυτη η φωτογραφιση ειναι εξαιρετικη!! μπραβο σε ολους..δεν μπορω να διαλεξω μου αρεσουν ολες γιατι ο καθενα σας εχει γινει ενα με την φωτογραφια..
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Senior Member
|
πράγματι!
οι φώτος που έχουν βγει είναι πολύ καλές θα είναι δύσκολη (για 'μένα τουλάχιστον) η επιλογή έχουμε σκεφτεί (αφού είναι λίγοι αυτοί που ψηφίζουν σε σχέση με αυτούς που θα ψηφιστούν) τι θα γίνει στις περιπτώσεις ισοψηφίας; ____________________________________ you see , you feel , and the surprised eye , responce ![]() το καλό blogάκι μου και το κακό blogάκι μου |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Καλημέρα.
Να θυμίσω πως σήμερα λήγει η προθεσμία για να επιλέξετε, όσοι δεν το έχουν κάνει, τις φωτογραφίες σας. Όσα email βρω μέχρι τις 12 το βράδυ θα μπούν στο αντίστοιχο θέμα, τα υπόλοιπα...λυπάμαι. Η τελική επιλογή ξεκινά από αύριο το πρωί. ![]() ____________________________________ Ακούνα ματάτα ρεεε!!! |
|
|
|
|
|
#169 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθήνα
|
τελικά με τον χρόνο τελευταία δεν τα καταφέρνω καθόλου καλά... ήλπιζα να προλάβω να γυρίσω σπίτι σήμερα το μεσημέρι πριν το δικό σου κλείσιμο Δημήτρη του πρώτου γύρου της διαδικασίας... υποβολής των φωτογραφιών.
Βλέποντας όλες αυτές τις μέρες (τελικά η διάρκεια τη διαδικασίας είχε καλές επιπτώσεις για δεύτερες και τρίτες ματιές) τα μηνύματα και τις φωτογραφίες των φωτομυαλών, σε αυτό και το 2ο σχετικά με την άσκηση threads, κατέληξα όπως και ο Νίκος ότι είναι καλύτερο να παραχωρήσω τη θέση μου (μία θέση στον τοίχο του Βαφείου εννοώ) σε μία 2η συμμετοχή κάποιου από τις υπόλοιπους (αν γίνει έκθεση "Κλη... ο άνθρωπος με το καπέλο, την καπαρντίνα και τη βαλίτσα" θα είμαι μέσα). Υπάρχουν και εξαιρετικές φωτογραφίες από αυτή την άσκηση. Δημήτρη και πάλι ευχαριστώ για την ιδέα και την πραγματοποίηση της άσκησης, όπως έχω ξαναγράψει χάρηκα τη φωτογράφιση. Yπολόγισέ με σε τέτοιες ασκήσεις/βόλτες, μου προκαλούν χαρά και είναι μία ευκαιρία να φωτογραφίζω. Θα σας δω όλους (για να κυριολεκτώ θα με δείτε εσείς αφού θα ανεβάσω σχόλια) στη ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fil : 13-03-2010 στις 17:00. Αιτία: είπαμε με τον χρόνο έχω θέμα... τρίτη φάση η επιλογή :-) |
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|