![]() |
![]() |
|
|
#81 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Ρε λέγετα γρηγορότερα. Τώρα το είδα.
Να μου στέλνεις PM. Ενδιαφέρομαι...![]() ____________________________________ Ακούνα ματάτα ρεεε!!! |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Ομάδα PhotoMind
Περιοχή: Θεσσαλονίκη city χαλαρά
|
Παράθεση:
![]() ![]() πολύ θα 'θελα να κάνω πρόγραμμα, αλλά με το μικρό στο σπίτι ούτε καν μπορώ να κάτσω στον υπολογιστή ![]() ήδη και την ώρα που έκανα πρόγραμμα, τον τάιζα παράλληλα την κρέμα του ![]() και σένα ήθελα να σε ακούσω, αλλά είδα ότι σταμάτησες. Ο Περικλής πάντως που τον έχω ακούσει, τα σπάει ![]() |
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Παράθεση:
Τώρα κατάλαβα γιατί είναι τόσο Σουρεάλ οι φωτογραφίες σου. Είναι Σουρεάλ η ζωή σου... Γμτ, αυτή την στιγμή έχω σοβαρό οικονομικό θέμα οπότε η σύνδεση του internet θυσιάστηκε ως Ιφιγένεια ώστε να ανοίξουν τα πανιά. ![]() Καλά που έχω στη δουλειά internet και έναν γείτονα που το 'χει ξεμάντρωτο, αλλά δεν το έχει συνέχεια ανοικτό... ![]() ____________________________________ Ακούνα ματάτα ρεεε!!! |
|
|
|
|
|
|
#84 | ||
|
Ομάδα PhotoMind
Περιοχή: Θεσσαλονίκη city χαλαρά
|
Παράθεση:
![]() ![]() πράγματι...αλλά επειδή είναι έτσι συνέχεια, εμένα μου φαίνεται νορμάλ ![]() Παράθεση:
κι εγώ το είχα ανοιχτό και είχαν στήσει μέχρι και δίκτυο στην πλάτη μου ![]() (εντάξει, τώρα το 'κλεισα ) |
||
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Η lo-Ntal-ik της Σαλόνικα...Ουλέ λε κι αμάν, αμάν ![]() ____________________________________ Ακούνα ματάτα ρεεε!!! |
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
Σύντομα θα εμπλουτιστούμε με μουσική. Με πολλή μουσική!
Η ομάδα του insouL radio θα μεριμνήσει. Stay Tuned!!! ____________________________________ Οι φωτογραφίες μου "I don't have any storytelling responsibility to what I'm photographing" - Garry Winogrand |
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|