![]() |
![]() |
|
|
#511 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Ρεθυμνο
|
παιδιά εδώ και μια εβδομάδα έχω πάρει τη leica d lux 4 και η μηχανή σαν να μην εστιάζει σωστά δεν υπάρχει νετ για πέστε μου και εσείς , στο μέτρο έχω εστιάσει στον 1,20 στη βέσπα στο μπροστά της κόρνας στο ποδήλατο στη πεταλιερα στο μπουκάλι τα γράμματα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ____________________________________ Ρεθυμνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Palierakis Stavros : 30-08-2010 στις 14:23. |
|
|
|
|
|
#512 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Σταύρο, όντως δείχνει σαν να έχει κάποιο πρόβλημα backfocus αλλά για δώσε και κάποιοες πληροφορίες σχετικά με το διάφραγμα και το αν είσαι σε single focus ή όχι.
(Στην φωτογραφία με το μέτρο και υπολόγίζοντας με το 1/3 - 2/3 του βάθους πεδίου, δείχνει σαν να έχει εστιάσει λίγο μετά το 120) ____________________________________ Dimitri _______________________________ Too many Chiefs, not enough Indians.... |
|
|
|
|
|
#513 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθήνα (ατυχώς ...)
|
Σταύρο, μεγειές στον "μεγάλο αδελφό" της Panasonic LX3!
![]() - Εστίασες με το κεντρικό σημείο εστίασης? (μετακινείται κατα βούληση του χρήστη - το ξέρεις?) ![]() - Εxif? Ή αλλιώς τι διάφραγμα χρησιμοποίησες? Αν και εγώ τις φωτό σου τις βλέπω μια χαρά, ότι δοκιμές έχω κάνει με την πανομοιότυπη LX3 μου, λόγω του αισθητήρα τους (μικρός) ακόμα και με f2-2.8 ... όλα "νετ" τα βλέπω. (για να μην ψάχνεις άδικα για bookeh στις compact ...) ![]() ____________________________________ "Η φωτογραφία είναι μοναχική ενασχόληση, αλλά τα αποτελέσματά της δεν αντέχεται να μην μοιράζονται." ![]() Μερικές φωτογραφίες μου
|
|
|
|
|
|
#514 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Ηρακλή και Δημήτρη ευχαριστώ για τη γνώμη σάς και τα καλορίζικα, αλλά μάλλον πρέπει να συμβιβαστώ στην απόδοση μίας κόμπακτ, και πάλι ευχαριστώ.
____________________________________ Ρεθυμνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Palierakis Stavros : 01-09-2010 στις 09:38. |
|
|
|
|
|
#515 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθήνα (ατυχώς ...)
|
"Βάρα" με MF και δούλεψε με υπερεστιακή και είσαι ... νετ παντού!
![]() ____________________________________ "Η φωτογραφία είναι μοναχική ενασχόληση, αλλά τα αποτελέσματά της δεν αντέχεται να μην μοιράζονται." ![]() Μερικές φωτογραφίες μου
|
|
|
|
|
|
#516 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: αθηνα
|
σωστα ! ετσι πια δουλευω σχεδον με ολες τις μηχ. μου..
|
|
|
|
|
|
#517 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
μάλλον έχεις δίκιο Ηρακλή.