![]() |
![]() |
|
|
#181 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Ιωάννινα
|
Πολύ καλή και αυτή !
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Κομοτηνή
|
____________________________________ "Το να μην είσαι τίποτε άλλο παρά μόνο ο εαυτός σου - σε εναν κόσμο που πασχίζει μέρα νύχτα να σε κάνει οποιονδήποτε άλλο - σημαίνει να δωσεις τη σκληρότερη μάχη που ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει" E.E. CUMMINGS www.pkomo.blogspot.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pkomo : 03-02-2010 στις 19:08. |
|
|
|
|
|
#183 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Πέτρο, ειλικρινά φοβάμαι να σου γράψω, μπας και καταντήσω γραφικός με τα τόσα "μπράβο" και "ζήτω"....
Αλλά πραγματικά μ' αρέσουν οι φωτογραφίες σου (όπως και πολλών άλλων) οπότε τι να κάνω; ![]() Να κάνω επιλογές; Μ'αρέσουν τρομερά σχεδόν όλες..... Θα προσπαθήσω να σου γράψω ότι μου έρχεται στο μυαλό βλέποντάς τες.... Τρομακτική χωρίς εντυπωσιασμούς Εδώ νομίζω ότι δεν πέτυχε η συνταγή τόσο όσο στην προηγούμενη... Καταλαβαίνουμε τι θες να πεις, αλλά νομίζω ότι επίσης δεν έδεσε η συνταγή. Μοναχική και φευγαλέα. Κοντεύω να το προσπεράσω το δεντράκι, αλλά μένω για πάντα εκεί· στην στροφή. Έξυπνη Πολύ μ' αρέσουν τέτοιες φωτογραφίες, από το πουθενά βγάζουν τόση τρυφερότητα.....! Μπράβο για το μάτι σου, πανέξυπνη σύνθεση! Μου την σπάει το έντονο βινιετάρισμα, φωνάζει.... Θα μπορουσε να είναι καλύτερη. Για μένα το χαιλαιτ του σετ Πολύ καλή επιλογή το κοντράστ, η επεξεργασία σου, το υπαινικτικό κάδρο.... Πιο παιχνιδιάρα, σκερτσόζα. Θα περίμενα να εξαντλείται εύκολα, αλλά αντέχει προς το παρόν! |
|
|
|
|
|
#184 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Και εμένα μου αρέσουν πολύ Πέτρο
ειδικά εδώ ... υπέροχη για τα γούστα μου ____________________________________ /http://www.flickr.com/photos/39997854@N02/ "Προσπάθησες. Απέτυχες. Δεν πειράζει. Να προσπαθήσεις ξανά. Να αποτύχεις ξανά. Να αποτύχεις καλύτερα." |
|
|
|
|
|
#185 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: αθηνα
|
οτι ειπε ο βασιλης...!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Πέτρο, κι εμένα μου άρεσαν σαν σύνολο πολύ. Επίσης βλέπω ότι προχώρησες πολύ στην παρουσίαση (επεξεργασία)των φωτογραφιών σου και αυτό μου αρέσει επίσης.
Επιλογες: 1α, 2α, 2γ,3α. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#187 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Ερμούπολη, Σύρος
|
πολύ καλό το τελευταία σετάκι μπράβο!
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Ρεθυμνο
|
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Κομοτηνή
|
____________________________________ "Το να μην είσαι τίποτε άλλο παρά μόνο ο εαυτός σου - σε εναν κόσμο που πασχίζει μέρα νύχτα να σε κάνει οποιονδήποτε άλλο - σημαίνει να δωσεις τη σκληρότερη μάχη που ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει" E.E. CUMMINGS www.pkomo.blogspot.com |
|
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|