![]() |
![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Φωτόμυαλα γεια σας.
Σε συνεργασία με το θέατρο "ΒΑΦΕΙΟ-ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ" ξεκινάμε μια άσκηση φωτογράφησης του θεάτρου. Το θέατρο αυτό έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι και προσωπική δουλειά στο κτίσμα του πρώτου βαφείου στην Ελλάδα. Ο χώρος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς εκτός των δυο σκηνών ,του φουαγιέ και των βοηθητικών χώρων υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του που δεν έχει αναπαλαιωθεί. Από το υλικό που θα συγκεντρωθεί μπορεί να γίνει έκθεση φωτογραφίας στο φουαγιέ του θεάτρου εάν θεωρήσουμε πως είναι αρκετά καλό. Σκοπός: Ως θέμα θα έχουμε το θέατρο και τους χώρους του. Στις ώρες που θα βρισκόμαστε θα είμαστε μόνοι μας ώστε να κάνουμε ανενόχλητοι την φωτογραφία μας, χωρίς να εμποδίζουμε τις ομάδες που κάνουν πρόβες. Διάρκεια: 4 εβδομάδες κάθε Σάββατο και Κυριακή από 9πμ έως 12πμ. Οι συμμετέχοντες μπορούν να έρθουν οποιαδήποτε ώρα στο παραπάνω διάστημα. Συμμετοχή: Συμμετέχουν τα μέλη του PhotoMind που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη φωτογράφιση χωρισμένοι σε 4 ομάδες, το μέγιστο των 10 φωτογράφων. Ο κάθε φωτογράφος δηλώνει σε ποια από τις ομάδες που αναφέρω στο τέλος του μηνύματος θέλει να συμμετάσχει. Η συμμετοχή κλείνει με σειρά προτεραιότητας από το μήνυμα συμμετοχής του καθενός στο θέμα αυτό. Εάν τελικά υπάρχουν λιγότεροι από δέκα φωτογράφοι σε κάθε ομάδα μπορεί κάποιος να συμμετάσχει σε παραπάνω από ένα γκρουπ. Εν τέλει: Κάθε μέλος που συμμετάσχει επιλέγει τις φωτογραφίες του και τις ανεβάζει στο θέμα αυτό. Όποιος επιθυμεί κάνει την κριτική του ελέυθερα. Στο τέλος των 4 εβδομάδων επιλέγει έως 5 από τις φωτογραφίες του που θεωρεί πως τον αντιπροσωπεύουν. Τις φωτογραφίες αυτές τις μεταφέρω σε νέο θέμα όπου ο καθένας από τα μέλη PhM έχει δικαίωμα να επιλέξει έως 3 φωτογραφίες που θεωρεί πως τον συγκινούν. Συγκεντρώνουμε με τον τρόπο αυτό τις 20-30 επιλογές μας (θα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος και των τελικών διαστάσεων των φωτογραφιών) τις οποίες εκθέτουμε στο φουαγιέ του θεάτρου για 1 εβδομάδα. Υπάρχει η περίπτωση η έκθεση να μεταφερθεί και σε άλλο χώρο, ακόμη όμως δεν έχω σίγουρη απάντηση σ' αυτό. Ευνόητο είναι πως θα λειτουργήσουν τα παραπάνω εάν υπάρχει επαρκής συμμετοχή μελών και αποφασίσουμε πως το τελικό αποτέλεσμα είναι άξιο έκθεσης. Στην περίπτωση της έκθεσης κάθε φωτογράφος αναλαμβάνει τα έξοδα εκτύπωσης και παρουσίασης των φωτογραφιών του. Αυτά θα τα αναλύσουμε στο τέλος εφόσον αποφασίσουμε πως θέλουμε να κάνουμε την έκθεση. Υπεύθυνος Άσκησης: Μουά. Θα βρίσκομαι σε κάθε φωτογράφιση και τις 4 εβδομάδες αυτές. Ομάδες συμμετοχής: Ομάδα Bresson: 6-7 Φεβρουαρίου (ελεύθερες θέσεις: 6) [rivier, fil, Νίκος Κανταράκιας, Έλλη Τσεντίλογλου, Μanos_MM] Ομάδα Kertesz: 13-14 Φεβρουαρίου (ελεύθερες θέσεις: 5) [Μιχάλης Λυμπεράκος, Στέφανος Φωτάκης, noe, fivos, Νίκος Κανταράκιας] Ομάδα Sudek: 20-21 Φεβρουαρίου (ελεύθερες θέσεις: 3) [fivos, soler, Νίκος Λέζας, Νίκος Κανταράκιας, Μιχάλης Λυμπεράκος, Έλλη Τσεντίλογλου, noe] Ομάδα Atget: 27-28 Φεβρουαρίου (ελεύθερες θέσεις: 0) [Χάρις Γιαννοπούλου, thodoris, virgo, mare nostrum, digibill, Παύλος Παυλίδης, I.Ps, Χάρης Ξανθόπουλος, stefanos_k, soler] [Τελευταία Ενημέρωση: 24/2/2009] Στη διάθεση σας για όποια απορία έχετε. Υ.Γ.1 Το θέατρο βρίσκεται Αγ.Όρους και Κων/πόλεως στο Βοτανικό. Η Αγίου Όρους είναι η δεύτερη παράλληλη της Ιεράς Οδού στο δεξί μας χέρι μετά τις γραμμές του τραίνου, κατεβαίνοντας από την Πειραιώς. ΧΑΡΤΗΣ Υ.Γ.2 Όσοι θέλετε πάμε μετά την φωτογράφιση για κανά κράσακι. Υ.Γ.3 Οι δηλώσεις για την κάθε ομάδα κλείνουν την Παρασκευή πριν την αντίστοιχη ημερομηνία Υ.Γ.4 Οι συμμετέχοντες μπορούν θα βρουν το θέατρο ανοιχτό για φωτογράφιση μεταξύ 9-12πμ Σάββατο και Κυριακή. Όποτε μπορούν στο διάστημα αυτό έρχονται για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. ![]() Ουφ! Τα 'γραψα. ![]() ____________________________________ Ακούνα ματάτα ρεεε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημήτρης Κλης : 24-02-2010 στις 19:37. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Μπράβο Δημήτρη καταρχήν για την ιδέα και για την οργάνωση της. Μου θυμίζει την αντίστοιχη στο Παιδικό Μουσείο
Η διαφορά εδώ είναι ότι θα έχουμε πολύ καλύτερο έλεγχο του αποτελέσματος αφού εμείς θα αποφασίσουμε για τις φωτογραφίες μας ενώ τις άλλες τις παραδώσαμε στο Μουσείο και ούτε ξέρουμε πότε και αν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ ![]() Που βρίσκεται ο συγκεκριμένος χώρος? ____________________________________ Αναζητώντας τη στιγμή που η ματιά, το μυαλό και η καρδιά μου θα βρεθούν στην ίδια ευθεία ... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθηνα
|
Πολύ όμορφη ιδέα, θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω κάποια από αυτές τις μέρες που θα υπάρχουν οι λιγότεροι φωτογράφοι που θα δηλώσουν συμμετοχή... γιατί δέκα φωτογράφοι μαζεμένοι θα φωτογραφίζουμε ο ένας τον άλλον.
Πες μας και που βρίσκεται το θέατρο αυτό. ____________________________________ Όλα όσα περιγράφουμε έγιναν, αλλά τίποτα δεν έγινε όπως τα περιγράφουμε. Οι φωτογραφίες μου http://lyberakos.dpgr.gr |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Υ.Γ.1 Το θέατρο βρίσκεται Αγ.Όρους και Κων/πόλεως στο Βοτανικό.
Ο χώρος είναι μεγάλος και χωράει τους 10, αρκεί να μην είναι στο ίδιο σημείο... ![]() ...έρχονται και άλλα... ![]() ____________________________________ Ακούνα ματάτα ρεεε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημήτρης Κλης : 08-02-2010 στις 17:05. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Είμαι μέσα σε οποιαδήποτε ομάδα, πλην της 13-14/2 γιατί μάλλον θα λείπω.
Θα προτιμούσα κι εγώ μια μέρα με λίγους συμμετέχοντες..... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Η ημέρα με τη λιγότερη συμμετοχή θα είναι τότε που δε μπορείς Βασίλη γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα λείπουν και οι περισσότεροι.
Α ρε Kertesz ( εκ του ονόματος της ομάδας) αδικημένο σε κόβω να είσαι σε σχέση με τα υπόλοιπα ιερά τέρατα ![]() ____________________________________ Αναζητώντας τη στιγμή που η ματιά, το μυαλό και η καρδιά μου θα βρεθούν στην ίδια ευθεία ... |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
*Μέλος PhotoMind
|
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Ωραία ιδέα, όπως πάντα Δημήτρη
Μέσα κι εγώ κάτω από τη στέγη του αγαπημένου μου Atget!
Spoiler!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χάρις Γιαννοπούλου : 01-02-2010 στις 12:16. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Βέροια
|
|
|