Και εμένα μου αρέσει πολύ αυτή, το μόνο που δεν έχω διευκρινήσει μέσα μου αν είναι καλύτερη με ή χωρίς τη ματιά της κοπέλας που κοιτάει τον φακό.
Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ η φωτογραφία της κοπέλας που πίνει έτσι όπως την έφτιαξε πρόχειρα ο Μάνος.
Και εμένα μου αρέσει πολύ αυτή, το μόνο που δεν έχω διευκρινήσει μέσα μου αν είναι καλύτερη με ή χωρίς τη ματιά της κοπέλας που κοιτάει τον φακό.
Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ η φωτογραφία της κοπέλας που πίνει έτσι όπως την έφτιαξε πρόχειρα ο Μάνος.
Χάρις με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.
Έκλεψα λίγο και είδα την γκαλερί που έχεις στην υπογραφή σου. Έχεις άνεση στον δρόμο και βγάζεις καταπληκτικά πορτραίτα-δρόμου (νέα κατηγορία φωτογραφίας που μόλις δημιούργησα). Μου φαίνεται πως αξίζει και με το παραπάνω να ψάξεις προς τα εκεί.
![]()
Αγαπητή Xάρις, πρέπει να σου καταγράψω ότι χάρηκα πολύ με το σύνολο των φωτογραφιών σου.
Φυσικά και δεν είναι όλες ένα πράγμα, ούτε και τα τα κατοπινά σχόλια τις αντιμετωπίζουν ομοθυμαδόν.
Αλλά εμένα με κέρδισες!
Το έχεις το πλάνο, την βλέπεις τη φωτογραφία.
Δεν πετυχαίνει πάντα, ή σχεδόν πετυχαίνει, αλλά ακόμη και το μη άριστο είναι μια σχετική και απόλυτα αποδεκτή υποβίβαση.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με φωτογραφίες που είμαι βέβαιος ότι τις απόλαυσες στη λήψη τους.
Την είδες την πλάκα, δεν μπορεί!
Και χωρίς να υποβαθμίζω το πρώτο σετ, σου καταγράφω ότι οι-του-δρόμου και μάλιστα με πρόσωπα είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
Σχετικά με το πρώτο σετ, συντάσσομαι με τις παρατηρήσεις Νίκου-noe για τις δύο πρώτες και Mάνου για τις επόμενες.
Θέλω κι άλλες, αλλά με σκληρότερη επιλογή από εσένα, χωρίς αυτό να αποτελεί κριτήριο αποκλεισμού.
Δύσκολο;
Ε, εδώ μας αρέσουν μ ό ν ο τα δύσκολα!
Παιδιά σας ευχαριστώ πραγματικά πολύ για τα σχόλια και τις επισημάνσεις
εδώ αρχίζουν τα ζόρια...το προσπαθώ δάσκαλε...
Δημήτρη, απολαμβάνω πολύ να βγάζω "πορτρέτα δρόμου", αλλά νοιώθω συχνά πως η διαχωριστική γραμμή με το snapshot είναι εξαιρετικά λεπτη.
Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση
Ναιιιι! Για μένα η στιγμή (ώρες ατελείωτες εννοώ) της φωτογράφισης μου δίνει απίστευτη χαρά.
Κι εμένα, κι εμένα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χάρις Γιαννοπούλου : 29-02-2008 στις 12:07
Καλως τηνε
Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις έχω δει ξανά στο flickr και ακόμη θυμάμαι 2 από αυτές. Την κοπέλα με το ποτήρι αλλά με την πολύ σωστή σημείωση του Μάνου,έτσι κάπως την είχα φανταστεί όταν σου έγραφα το σχόλιο στο flickr (απ'ότι θυμάμαι το χα γράψει δηλ ή λες να έμεινα στη σκέψη μονο...δεν θυμάμαι![]()
) και η δεύτερη που θυμάμαι είναι τούτη
η οποία είναι "πανέξυπνη" και θέλει καλό μάτι και γρήγορο χέρι . Μπράβο
(πω!πω! πολύ χάιδεμα έπεσε...χμμμ την επόμενη φορά δεν έχει τέτοια
)
![]()
personal site: www.corazonlibre.gr
L’appareil photographique est pour moi un carnet de croquis, l’instrument de l’intuition et de la spontanéité, le maître de l’instant qui, en termes visuels, questionne et décide à la fois. Pour « signifier » le monde, il faut se sentir impliqué dans ce que l’on découpe à travers le viseur.
Henri Cartier-Bresson
Χάρις μου αρέσει η ματιά σου και το θάρρος σου στο δρόμο!
Οι πρώτες που μας έδειξες έπασχαν από έντονο φορμαλισμό, αλλά οι επόμενες ήταν πολύ καλύτερες. Συλλαμβάνεις τη μυρωδιά του δρόμου και καταφέρνεις να προσθέτεις και χιουμοριστικές πινελιές.
Αναμένω τη συνέχεια με ενδιαφέρον...
Though lovers be lost love shall not