Μάλλον σε σένα είναι το πρόβλημα Βασίλη
Κώστα, πολύ ενδιαφέρουσες προσπάθειες και οι τρεις
Η 2η μου φαίνεται πιο "εύκολη" λόγω έντονης φόρμας, αλλά τελικά αισθάνομαι ότι κάτι κατάφερες, αφού η φόρμα αυτή δεν σε καπελώνει εντελώς... Η ελαφριά κλίση σε συνδυασμό με την θέση του σύννεφου μου αρέσουν, κάτι δημιουργούν
Φυσικά δεν υπολείπονται και οι υπόλοιπες... Στην πρώτη βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν τελικά η αφαίρεση τα καταφέρνει, αλλά ακόμη και σαν άσκηση να το δεις, είναι σε καλό δρόμο...
Στην τελευταία τα διαδοχικά κάδρα έχω την αίσθηση ότι λειτουργούν καλάΒοηθάει πολύ και ο φωτισμός σου και η στάση του κοριτσιού
Ωραίες φωτογραφίες
Spoiler!
.
Μου αρέσουν οι δυο πρώτες.
Η πρώτη μου θυμίζει έντονα Sudek.
Θα είναι βλάσφημο να πω πως μου αρέσει περισσότερο από του Sudek ? (ωχ ..)
Αυτή η μάσκα στη φωτο του Sudek μου φαινόταν πάντα υπερβολή. Στη δικια σου μου αρέσει αυτό το τίποτα, αυτή η «χωρίς ιδιαίτερη αιτία φωτογραφία». Σε αυτές τις φωτογραφίες που δεν υπάρχει κάτι προφανές να δεις, αλλά ταυτόχρονα δεν τις προσπερνάς, κρύβεται συνήθως το περιεχόμενο.
Μου αρέσει και η δεύτερη αλλά έχω μερικές αντιρρήσεις για τον τρόπο που προσέγγισες το θέμα σου (και λίγο με την επεξεργασία)
Δηλαδή, έχω την εντύπωση πως αυτό το ερείπιο ήθελε μια αντιμετώπιση με λιγότερα «κολπάκια», ήθελε μια αντιμετώπιση ευθεία. Αν στεκόσουν μπροστά σε έναν υπέργηρο και φωτογράφιζες, υποθέτω πως θα απέφευγες να στραβώσεις το κάδρο και να τον φωτογραφήσεις από χαμηλά. Υποθέτω πως θα στεκόσουν «απέναντι» του και θα έψαχνες αλλού τον τρόπο που θα αναδείκνυε το περιεχόμενο και όχι μέσω της έντονης φόρμας. Κάπως έτσι το βλέπω και εδώ. Τα ερείπια έχουν κάτι το βαθειά ανθρώπινο και τους πρέπει μια ανθρώπινη αντιμετώπιση.
Πιστεύω πως αν στεκόσουν σε κανονικό ύψος, με ίσιο ορίζοντα και με λιγότερο τονισμένο ουρανό, θα είχες ένα πιο δυσδιάκριτο, αλλά ταυτόχρονα πιο δυνατό αποτέλεσμα.
Όπως και να έχει όμως και οι δυο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
(την τρίτη την αφήνω στον Noe που του αρέσουν τα «κάδρα μέσα στα κάδρα»)
μου αρεσει πολυ η 1η Κωστα.Μπραβο