![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Γιώργο καλώς ήρθες στην παρέα
![]() Ξεχωρίζω (με σειρά προτίμησης) ως πολύ ενδιαφέρουσες τις παρακάτω ..αν και γενικά θεωρώ δύσκολα τα κλειστά κάδρα, πιστεύω ότι τα μετέτρεψες σε πολύ εκφραστικές συνθέσεις.. Και η πρώτη μου άρεσε, αλλά μου δίνει την αίσθηση ότι κόβεται λίγο απότομα το κάδρο επάνω. Οι υπόλοιπες σκοτεινές και για μία και ..καταμεσήμερο την 9η, θα πρότεινα delete ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
καλως τον Γιωργο.Για μενα αυτη που εχει ενδιαφερον ειναι η 5η και η προτελευταια.Καλη συνεχεια
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Ξεχωρίζω αυτές με τη λιγότερη αντίθεση (όχι ότι οι άλλες με αφήνουν αδιάφορη...)
Στη τελευταία μαρέσει αυτό το λίγο άσπρο μέσα στους σκοτεινούς τόνους. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ομάδα PhotoMind
Περιοχή: New York
|
Καλό το επίπεδο σε όλες. Κρατάω την τελευταία σειρά και ειδικώτερα τις 2 τελευταίες που μπορώ να πω με ενθουσιάζουν. Καλώς τον και καλή συνέχεια!!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Le Pirée...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθηνα
|
Γειά σου Γιώργο, καλώς ήρθες κι από μένα.
Αυτές οι δύο μου μυρίζουν έντονα την αγωνία του φωτογράφου για αυτό το κάτι που θα τον πάει στον παράδεισο αλλά αυτό το κάτι λείπει εδώ, ο φωτογράφος ενδόμυχα το ξέρει αλλά... κάνει και τα στραβά μάτια καμιά φορά μιας και το σκηνικό και στις δύο είναι πολύ όμορφο και παρασύρει. Όμως αυτή έχει ομορφιά και πολλές ευαίσθητες ισορροπίες. Να ένα θέμα που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης και αποτέλεσμα πολλών καλών φωτογραφιών. (μεγάλη μαγκιά θα ήταν στην σειρά που θα προέκυπτε η έλλειψη ανθρώπινης παρουσίας). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μιχάλης Λυμπεράκος : 15-03-2008 στις 00:43. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Σταμάτησα σ' αυτό το thumbnail αλλά την απέριψα όταν είδα τη μεγάλη:
κι αυτή εδώ μου κάνει ένα click, αλλά τελικά την προσπερνάω: θα κρατήσω αυτές εδώ (μ' αρέσει η κατεύθυνση κι η απλότητά τους): (η πρώτη ίσως γινόταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα με μια ανεπαίσθητη ανθρώπινη σκιά ή παρουσία) αλλά κυρίως κρατάω αυτή: Καλώς μας ήρθες ![]() ΥΓ: Συμφωνώ για το delete της ένατης... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Καλώς τον.
Delete όλες. ...καλά αφού είναι οι πρώτες σου κράτα αυτή: (αλλά μην την εκτυπώσεις 30χ40 γιατί τότε δεν είμαι σίγουρος πως θα στέκει.) ![]() ![]() ____________________________________ Ακούνα ματάτα ρεεε!!! |
|
|
|
![]() |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|