Καλησπέρα σε παλιούς φίλους και καινούριους που δε γνωρίζω...
Πέρασα να πω ένα γεια και να μοιραστώ αυτές τις φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες μου
"I don't have any storytelling responsibility to what I'm photographing" - Garry Winogrand
Γεια σου Γιώργο
Η πρώτη μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα γιατί τείνει να μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο από αυτό που είναι. Στην τρίτη, η κολόνα μάλλον αρνητικά επέδρασε νομίζω.
Καλώς τον,
εγώ ήμουν έτοιμος να ρωτήσω αν θες να ακούσεις γνώμες για τις φωτογραφίες (γιατί βλέπω πως έκανες 2 χρόνια να μας ξανάρθεις μετά από τα προηγούμενα σχόλια![]()
) αλλά βλέπω πως ο Μάνος ξεκίνησε ήδη, οπότε θα υποκύψω στον πειρασμό.
Χωρίς να μπορώ να με ενθουσιάζει έντονα κάποια, θα στεκόμουν κι εγώ λίγο στην πρώτη. Η δεύτερη μου φαίνεται σαν μια αναμνηστική χωρίς θέμα κι η τρίτη σαν μια βεβιασμένη προσπάθεια να γίνει πιο ενδιαφέρον ένα πολυφωτογραφημένο θέμα, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία...
(Ελπίζω να μην σε ξαναδούμε τώρα το Πάσχα του 2016 μετά από αυτά τα σχόλια).
![]()
Ευχαριστώ για τα σχόλια! Δεν θυμάμαι αν το είχα αναφέρει αλλά μου είχαν κλέψει την dslr απο το αυτοκίνητο και έτσι για αρκετό διάστημα είμουν χωρίς κάμερα. Έχει τώρα κάτι μήνες που αγόρασα μια Nikon μικρή compact με 24mm wide και κάποιες φορές φωτογραφίζω. Όταν θα έχω κάτι να δείξω θα το μοιράζομαι με εσάς.
Καλό Πάσχα σε όλους!
Οι φωτογραφίες μου
"I don't have any storytelling responsibility to what I'm photographing" - Garry Winogrand
Κι εγώ προτιμώ την 1η. Η 2η θα μπορούσε να θυμίζει εξώφυλλο δίσκου 10ετίας 70 αν είχε τον πρώτο άνθρωπο πιο κοντά στο φακό. Η 3η είναι μάλλον συνηθισμένη ιδέα που μειώνεται απο το μεγάλο φάρδος του στύλου.