Ισως η τριτη Ηλια, αλλα με μιση καρδια! Ειναι η πιο τολμηρη συνθετικα οπως λεει και ο Ανδρεας, αλλα αυτο δεν φτανει να την κανει να ξεχωρησει.
Ισως η τριτη Ηλια, αλλα με μιση καρδια! Ειναι η πιο τολμηρη συνθετικα οπως λεει και ο Ανδρεας, αλλα αυτο δεν φτανει να την κανει να ξεχωρησει.
συμφωνώ με ότι έγραψε ο ζήσης παραπάνω γι' αυτήν
εδώ μ' αρέσει η στατικότητα της σκηνής,μ' αρέσει που είδες και τους δυο καθιστούς εκτός απ' τους σκακιστές,μ' αρέσει που προσπάθησες να τακτοποιήσεις το κάδρο.κάτι δε μου πάει καλά συνολικά ,δεν ξέρω τι είναι αυτό και παρόλα τα καλά επιμέρους στοιχεία το σύνολο δε με ενθουσιάζει τελικά
εδώ κάτι υπήρχε αλλά πό αυτή τη γωνία δεν αναδεικνύεται (το πιο δυνατό στοιχείο είναι η κίνηση της κοπελιάς που έχει περάσει σε υποδεέστερο πλάνο αφού η πλάτη σχεδόν την καπελώνει)
![]()
Να διευκρινίσω για να μην υπάρχει παρεξήγηση ότι, ότι είναι τολμηρό δεν σημαίνει απαραιτήτως πετυχημένο.
Απλά τα τολμηρά είναι αυτά που είναι και οριακά μεταξύ αποτυχίας και επιτυχίας. Είναι αυτά που όταν τελικά πετυχαίνουν μας μένουν στη μνήμη από το έργο ενός φωτογράφου.
"Η σύνθεση είναι σημαντική, αλλά, πιστεύω, κυρίως θέμα ενστίκτου. Αισθάνομαι οτι το πιο απλό πλησίασμσα μπορεί να είναι και το πιο αποτελεσματικό."
Bill Brandt
"Ο αληθινός δημιουργός αναγνωρίζεται από την ικανότητα να βρίσκει πάντα, ακόμα και στα πιο κοινά, στα πιο ταπεινά πράγματα, στοιχεία άξια προσοχής."
Igor Stravinsky
Εξοπλισμός: canon 5d | 28mm f/1.8 usm | 50mm f/1.8
Πέτρο να πώ την αλήθεια με προβληματίζει λίγο το μήνυμα σου. Πρακολουθώ καιρό φωτογραφίες σου αλλά κι σχόλια σου σε άλλες οπότε "γνωρίζω" και σέβομαι το κριτικό σου πνεύμα πάνω στην φωτογραφία.
Απο την μια έρχεσαι κι διαλέγεις αυτές τις δύο απ' όσες έχω παρουσιάσει μέχρι στιγμής. Αφήνεις εντελώς έξω το αστικό τοπίο το οποίο όπως ανφέρθηκε πιο πάνω μου είναι πιο εύκολο... κι νομίζω πως θα συμφωνήσω στο οτι το χειρίζομαι πιο εύκολα.
Και απο την άλλη διαλέγεις δύο για τις οποίες έχω πάρει σχόλια του τύπου "όλα τόσο τακτοποιημένα που τελικά δημιουργεί πρόβλημα". Κι αυτά τα σχόλια τα έχω δεχτεί απο Ζήση και Quassar αντίστοιχα.
Που θέλω να καταλήξω; Πουθενά... απλά παρουσίασα ένα μπέρδεμα μου απο τις διαφορετικές απόψεις(που μπορεί να μην είναι διαφορετικές κιόλας) απο διαφορετικούς ανθρώπους αλλά εξίσου σεβαστούς απο εμένα όσο αφορά την φωτογραφία.
Λοιπόν αυτό που θα ζήταγα απο εσένα είναι μια καλύτερη "ανάλυση" του τι σε χάλαει πχ στα αστικά τοπία κι αν οι φωτογραφίες που διάλεξες δν σε χαλάνε σε αυτό που προείπα οτι επισήμαναν άλλοι.
Σε ευχαριστώ για το χρόνο.
--------------------------------------------------
Δημήτρη φοβάμαι πως ως ξεροκέφαλος δεν θα δεχθώ τους επαίνους σουDelete μετ επαίνων....
Τουλάχιστον οι δύο απο τις τρείς που μου προτείνεις μου αρέσουν πολύ... μου αρέσουν πολύ ακόμα. Επλίζω αν κάνω λάθος να το καταλάβω με το καιρό αρχίζοντας να τις βαριέμαι
Σας ευχαριστώ όλους κι πάλι για την συμμετοχή και την βοήθεια
"Η σύνθεση είναι σημαντική, αλλά, πιστεύω, κυρίως θέμα ενστίκτου. Αισθάνομαι οτι το πιο απλό πλησίασμσα μπορεί να είναι και το πιο αποτελεσματικό."
Bill Brandt
"Ο αληθινός δημιουργός αναγνωρίζεται από την ικανότητα να βρίσκει πάντα, ακόμα και στα πιο κοινά, στα πιο ταπεινά πράγματα, στοιχεία άξια προσοχής."
Igor Stravinsky
Εξοπλισμός: canon 5d | 28mm f/1.8 usm | 50mm f/1.8