θα ήθελα να δω το θέμα σου να ξεχωρίζει λίγο περισσότερο και το υπόλοιπο της φωτογραφίας σου να υποστηρίζει αυτή την διαφορετικότητα (ίσως με μία αντίθεση)
Η μόνη σχέση που βρίσκω ανάμεσα στις φωτογραφίες είναι η τεχνική του macro... Αυτή, όμως, από μόνη της, δε μπορεί να δώσει κάτι σημαντικό, είναι και δύσκολο να την ξεπεράσεις... Χρειαζόταν κάτι ακόμη, που δεν το βλέπω σε καμιά από τις 5 που μας έδειξες.
"... το σπουδαίο δεν είναι ν' αλλάξουμε τη ζωή μας, ονειροπολώντας μιαν άλλη πιο ενδιαφέρουσα, αλλά να κάνουμε να λαλήσει τούτη τη ζωή, όπως μας δόθηκε, την καθημερινή, την ταπεινή, την ανθρώπινη, όπου το καθετί που μπορούσε να γυρέψουμε πρέπει να υπάρχει. Σ΄αυτή τη δική μας ζωή, την αναφαίρετη και τη μοναδική (αφού κανένας άλλος δεν την έχει), που δίνει χυμό στα έργα μας και τα κάνει όμοια μ' εμάς, πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε το θαύμα." Γ. Σεφέρης
Συμφωνώ με τον Γιώργο από πάνω
Καλώς ήρθες και μενω στην τριτη αποτο πρωτο σετακι που ειδα
/http://www.flickr.com/photos/39997854@N02/
"Προσπάθησες. Απέτυχες. Δεν πειράζει. Να προσπαθήσεις ξανά. Να αποτύχεις ξανά. Να αποτύχεις καλύτερα."
Δέσποινα, να σε καλοσορίσω κι εγώ
Δε θα σταθώ σε κάποια συγκεκριμένη φωτο, αλλά να πω πως βλέπω μια γενική αισθητική που προσωπικά "μου κάνει" και πολύ καλή δουλειά στο ασπρόμαυρο, από άποψη τονικότητας, όμορφα κάδρα κ.τ.λ. Τα θέματά σου όμως, μέχρι στιγμής θα έλεγα... not my cup of tea (που λένε και στο χωριό μου)
Ίσως με τον καιρό και αφού παρουσιάσεις κι άλλο υλικό να το δω αλλιώς...
![]()
Πιστέψτε με, με προβληματίζει αρκετά η εντύπωση που δεν σας έκαναν οι προηγούμενες
Είμαι σίγουρη πως θα επανέλθω με παρόμοιες μέχρι να καταλάβω(?) τι και πως. Τί είναι αυτό που κάνει κάποιες με το ίδιο θέμα/προσέγγιση/επεξεργασία να'χουν 'ζωντάνια' και πώς γίνεται άλλες να μη βγάζουν παραέξω μια κάποια ευαισθησία... Αχ, μακάρι νά'ξερα!
Για την ώρα, συνεχίζω μ' ένα καινούργιο σετάκι σε ... άλλο στυλάκι!
Να'στε όλοι καλά!
Μακάρι να ξέραμε όλοι μας: θα φτιάχναμε έναν αλγόριθμο, θα τον ενσωματόναμε στον επεξεργαστή των νέων ψηφιακών μηχανών, θα βγάζαμε όλοι τέλειες καλλιτεχνικές φωτογραφίες και.... θα έχανε το ταξίδι το νόημά του.
Η αναζήτηση είναι η Ιθάκη· όχι ο προορισμός
Σε γενικές γραμμε κρατάω τα λόγια του Κώστα:
Αυτό φάνηκε αρκετά στο πρώτο σετ (κι εμένα μου άρεσε, αρκετά περισσοερο από τα υπόλοιπα που ανέβασες).
Αν θα έπρεπε να βρω τι πήγε καλύτερα σε αυτές και όχι στις άλλες, θα έλεγα ίσως ότι ήταν πιο καλοεκτελεσμένη η συνταγή.... Σε φώτισα;
Καλως ήρθες![]()