Φρέσκο-φρέσκο το έχω στα χέρια μου...
Λουκά, Πέτρο, Αντρέα, Ζήση, Χρήστο μπράβο!
Εύχομαι και άλλα τέτοια...![]()
Φρέσκο-φρέσκο το έχω στα χέρια μου...
Λουκά, Πέτρο, Αντρέα, Ζήση, Χρήστο μπράβο!
Εύχομαι και άλλα τέτοια...![]()
"... το σπουδαίο δεν είναι ν' αλλάξουμε τη ζωή μας, ονειροπολώντας μιαν άλλη πιο ενδιαφέρουσα, αλλά να κάνουμε να λαλήσει τούτη τη ζωή, όπως μας δόθηκε, την καθημερινή, την ταπεινή, την ανθρώπινη, όπου το καθετί που μπορούσε να γυρέψουμε πρέπει να υπάρχει. Σ΄αυτή τη δική μας ζωή, την αναφαίρετη και τη μοναδική (αφού κανένας άλλος δεν την έχει), που δίνει χυμό στα έργα μας και τα κάνει όμοια μ' εμάς, πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε το θαύμα." Γ. Σεφέρης
Είδες μωρέ τα παιδιά!.. Πάντα τέτοια και καλύτερα
Τι έγινε ρε παιδιά;![]()
Για τον Μπίλι που αναρωτιέται...
Στο σημερινό "ΕΨΙΛΟΝ" που κυκλοφορεί με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, φιλοξενούμαι μαζί με τον Vasilikos Lukas, Christos Kapatos, Andreas Paradise, Petros Kotzabasis και Dimitri Mellos σε ένα αφιέρωμα στην φωτογραφία δρόμου. Δυστυχώς δεν έχω ακόμη τα tearsheets να σας δείξω. Αν θέλετε να διαβάσετε το αφιέρωμα θα πρέπει να αγοράσετε την εφημερίδα.
(τα αγγλικά ονόματα είναι γιατί αντέγραψα το post από το facebook)
A thousand voices crying in the wilderness, begging to be heard...but no one is listening because everyone is talking...
Επανακυκλοφόρησε το «Ε»;
Μπράβο σαςΠώς και έγινε το "κονέ" με το περιοδικό; Απ' όσο θυμάμαι παλιότερα δεν είχε τόσο χαρακτηριστικά φωτογραφικά θέματα......
g.kapa σκάνερ έχεις. Τι περιμένεις;![]()
"Η σύνθεση είναι σημαντική, αλλά, πιστεύω, κυρίως θέμα ενστίκτου. Αισθάνομαι οτι το πιο απλό πλησίασμσα μπορεί να είναι και το πιο αποτελεσματικό."
Bill Brandt
"Ο αληθινός δημιουργός αναγνωρίζεται από την ικανότητα να βρίσκει πάντα, ακόμα και στα πιο κοινά, στα πιο ταπεινά πράγματα, στοιχεία άξια προσοχής."
Igor Stravinsky
Εξοπλισμός: canon 5d | 28mm f/1.8 usm | 50mm f/1.8
Μόλις το πήρα κι εγώ στα χέρια- ας είναι καλά ο Γιώργης που μας ενημέρωσε εδώ για την κυκλοφορία του. Συγχαρητήρια, παίδες!![]()
Ευχαριστούμε παιδιά και είναι σημαντικό ότι οι 5 από τους 6 φωτογράφους που παρουσιάζονται είναι μέλη του Photomind.
Οπως επίσης σημαντικό είναι ότι το άρθρο απλώς πλαισιώνεται από φωτογραφίες μας και κυρίως ασχολείτε με τη φωτογραφία δρόμου γενικότερα. Επίσης σημαντικό ότι υπάρχει αναφορά και στο νομικό κομμάτι που απασχολεί τους φωτογράφους δρόμου με την διεθνή υπόθεση Dicorcia.
Θεωρώ ότι είναι ένα βήμα μπροστά προς την εξεικίωση του κόσμου όταν βλέπει μπροστά του έναν φωτογράφο με κάμερα (που δεν είναι φωτορεπόρτερ)
μπραβο μπραβο κοριτσιαα![]()