::: νίκος κανταράκιας ::: Visual Poetry ::: white tree ::: raw files :::
The quieter you become, the more you are able to hear..
Βρε τι μου θύμισες. Ναι τα είχα και γω,και ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν κάποιο spyware.Τα έσβηνα καθημερινά και τσούπ!! την επόμενη μέρα εμφανιζόντουσαν πάλι. Με διαφορετικό μακρινάρι για όνομα βεβαίως.
Αν και μου δίνεται καλή ευκαιρία θα το αφήσω ασχολίαστο το "λειτουργικό" της ms![]()
Οι φωτογραφίες μου
"I don't have any storytelling responsibility to what I'm photographing" - Garry Winogrand
Σε έναν από τους υπολογιστές του σπιτιού εχει εμφανιστεί ένα περίεργο πρόβλημα... δεν εμφανίζονται τα προγράμματα στο tray... ενώ δηλαδή τα προγράμματα τρέχουν κανονικά, τα εικονίδιά τους στο tray δεν υπάρχουν, με όσες δυσλειτουργίες αυτό επιφέρει... αυτό συνδιάζεται και με ένα δεύτερο πρόγραμμα πως αρκετές φορές "κολλάει" για λίγο ο explorer... του ζητάς το μενού "start" π.χ. και αντιδρά μετά από αρκετά δευτερόλεπτα...
Έψαξα για ιούς / spyware κλπ, και δεν βρίσκει κάτι... κάποια στιγμή το spyware 2007 μου πέταξε μια ειδοποίηση ότι "spyware just prevented an application from recording your keystrokes"... αλλά όταν έκανα ένα deep scan δεν βρήκε τίποτα!
Καμμιά ιδέα;![]()
Άλλαξα την μητρική πλακέτα στον παλιό μου Η/Υ (Pentium 4) και κατά την μεταφορά του επεξεργαστή και της ψήκτρας αμέλησα να ανανεώσω την πάστα για την απαγωγή θερμότητας μεταξύ των.
Ήταν απαραίτητο να το κάνω?![]()
::: νίκος κανταράκιας ::: Visual Poetry ::: white tree ::: raw files :::
The quieter you become, the more you are able to hear..
Καλά και ωραία τα καινούργια ρουτερ αλλά τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυ
Έχω ένα μικρό προβληματάκι (#$%@#$!@$@#%@$#$%@#) κι όποιος με βοηθήσει κερνάω ποτό για δεν αντέχω άλλοοοοοο
Το λοιπόν όπως και αν είδατε δεν την πάλεψα με το ηλίθιο ρουτερ της forthnet siemens cl-110 (κάπως έτσι) και αγόρασα το γλυκούλι μου linksys Wag200G AnnexA όλα καλά μέχρι εδωωωωωωωωω.
Το έβαλα έβαλα και τις; αριχκές ρυθμίσεις και όλα καλά. Ρύθμισα και την ασύρματη με πασγουορτνς κλπ στο δεύτερο πισι του σπιτιού και όλα μια χαρά.
Έλα μου που ξέχασα να δώσω ip και rpimary dns κλπ στο πισι μου και ήταν με αυτόματη ip κλπ
Είπα λοιπόν να βάλω τις ρυθμίσεις όπως πρέπει και πήγα Συνδέσεις δικτύου->τοπική σύνδεση->ιδιοτητες->πρωτόκολλο ιντερνετ(TCP/IP)->ιδιότητες και έβαλα τις εξής ρυθμίσεις:
ip: 192.168.1.3
μάσκα: 255.255.255.0
gateaway: 192.168.1.3
DNS:
primary dns: 193.92.110.1 (forthnet)
secondary dns: 193.92.110.2(forthnet)
πάτησα οκ και μαμήθηκαν όλααααααααααααα![]()
![]()
![]()
Ιντερνετ ,γιοκ . Βρε αμαν..! τπτ...
Το παλεύω εδώ και ώρα και κοντεύω να το πετάξω![]()
Για πείτε γνωρίζει κανείς τι στο #$%@#$%!@ κάνω λάθος;
-----------
Τώρα ξαναέβαλα στην επιλογή όλα στον αυτόματο πιλότο γι'αυτό μπορώ και σας γράφω και φυσικά έχω αποσυνδέσει και το ασύρματο μέχρι να δω τι θα κάμω.
αυταααααααααααααααααααααα α
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllpppppppppppppppppp![]()
personal site: www.corazonlibre.gr
L’appareil photographique est pour moi un carnet de croquis, l’instrument de l’intuition et de la spontanéité, le maître de l’instant qui, en termes visuels, questionne et décide à la fois. Pour « signifier » le monde, il faut se sentir impliqué dans ce que l’on découpe à travers le viseur.
Henri Cartier-Bresson