http://www.timeinacan.org/
είναι και η δική μας Βιργινία εκεί...
http://www.timeinacan.org/
είναι και η δική μας Βιργινία εκεί...
"... το σπουδαίο δεν είναι ν' αλλάξουμε τη ζωή μας, ονειροπολώντας μιαν άλλη πιο ενδιαφέρουσα, αλλά να κάνουμε να λαλήσει τούτη τη ζωή, όπως μας δόθηκε, την καθημερινή, την ταπεινή, την ανθρώπινη, όπου το καθετί που μπορούσε να γυρέψουμε πρέπει να υπάρχει. Σ΄αυτή τη δική μας ζωή, την αναφαίρετη και τη μοναδική (αφού κανένας άλλος δεν την έχει), που δίνει χυμό στα έργα μας και τα κάνει όμοια μ' εμάς, πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε το θαύμα." Γ. Σεφέρης
Πολύ ενδιαφέρον Γιώργη!!
Μπράβο στην Βιργινία που έχει την υπομονή και το μεράκι...
Γιώργη σε ευχαριστώ για την αναφορά.. To "time in a can" ταν μια ιστορία που ξεκίνησε το 2011 , η ομάδα αυτή _estudio redondo_ το οργάνωσε και το παρουσίασε με εξαιρετικό τρόπο..
Η αλήθεια είναι ότι τα κουτάκια είχαν κλωτσηθεί άσχημα και έσπασαν με αποτέλεσμα να πάρουν φως και να καταστραφούν ..ένα κατάφερε να σωθεί .
Κάποιες ηλιογραφίες του 2012, θα παρουσιαστούν στις Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων τον Σεπτέμβρη.
Είμαι μεγάλη καλλιτέχνης, αλλά θα αναγνωριστώ μετά το θάνατό σου
- Αρκάς
"... το σπουδαίο δεν είναι ν' αλλάξουμε τη ζωή μας, ονειροπολώντας μιαν άλλη πιο ενδιαφέρουσα, αλλά να κάνουμε να λαλήσει τούτη τη ζωή, όπως μας δόθηκε, την καθημερινή, την ταπεινή, την ανθρώπινη, όπου το καθετί που μπορούσε να γυρέψουμε πρέπει να υπάρχει. Σ΄αυτή τη δική μας ζωή, την αναφαίρετη και τη μοναδική (αφού κανένας άλλος δεν την έχει), που δίνει χυμό στα έργα μας και τα κάνει όμοια μ' εμάς, πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε το θαύμα." Γ. Σεφέρης
Πολύ ενδιαφέρον concept! Πώς τα ξετρυπώνεις!![]()
λύνω απορίεςΜια μέρα το 2011 μόλις είχα μπει στο fb "κάποιοι" είδαν στα "Μου αρέσει" το "pinhole photography" και μου έστειλαν πρόσκληση για αυτό το project . Φυσικά και δέχθηκα , πάνω που το είχα ξεχάσει τώρα ήρθε το mail με την έκθεση. Νομίζω ότι το σωστό ρήμα είναι ξετρυπωνόμαστε
![]()