![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Κομοτηνή
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Φίλε καλώς ήρθες!
Σε γενικές γραμμές στάθηκα κάπως στις δυο πρώτες και στις δυο τελευταίες. Χωρίς όμως να αινθουσιαστώ κι' όλας, σε σύγκριση πάντα με ότι έχω δει από εσένα κατα καιρούς ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Πέτρο, πέτα τες όλες και κράτα -για λίγο, ε!- μόνο αυτές τις δύο:
Εντάξει, δεν είναι τρομερές φωτογραφίες, σαν κάποιες που κατά καιρούς μας έχεις δείξει, αλλά για αρχή καλές είναι ![]() Γιαααααααα δείξε μας κι άλλες ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ομάδα PhotoMind
Περιοχή: New York
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
Πέτρο,καλώς ήρθες και από μένα.
Επειδή ξέρω ότι είσαι πολύ καλός φωτογράφος και μάλιστα από αυτούς που συμπαθώ,θα σου πω να τις σβήσεις αυτές. Έχω δει πολύ πολύ καλύτερες από σένα. Καλή συνέχεια. ____________________________________ Οι φωτογραφίες μου "I don't have any storytelling responsibility to what I'm photographing" - Garry Winogrand |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ομάδα PhotoMind
Περιοχή: Λακουβοχώρι Αμαρουσίου
|
Μπες στον φάκελο με τις φωτογραφίες αυτές, πάτα ctrl+A, κράτα κρατημένο το control κάνε κλικ στην από πάνω φωτογραφία, και μετά πάτα shift+delete
![]() Καλή είναι αυτή... μάλλον! ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Le Pirée...
|
____________________________________ έτσι κι αλλιώς όλα είναι προσωπικές οπτασίες... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Κομοτηνή
|
Παλικάρια (παρεμπιπτόντως μόνο παλικάρια έγραψαν την άποψη τους) σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την άμεση ανταπόκριση στις φωτογραφίες που έδειξα σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα καλά λόγια που γράψατε για μένα, είναι μια δύσκολη περίοδος (σχετικά με την φωτογραφία ) που περνάω αυτή την εποχή, έχω πολλά ερωτήματα που όχι μόνο δεν έχω απαντήσεις αλλά το χειρότερο δεν μπορώ να τα οργανώσω και να τα εκφράσω.
Τέλος πάντων θα προσπαθήσω να πορευτώ, θα βάλω κάποιες πανοραμικές που όμως είναι από την canon 5D και προέκυψαν μετά από κόψιμο |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Παράθεση:
Την δουλειά σου την παρακολουθώ και τη θαυμάζω ..καλά κάνεις και ολοένα το ψάχνεις.Αυτές οι χρωματιστές με ενθουσίασαν, σαν κινηματογραφικά πλάνα γεμάτα λυρισμό. Το κροπ είναι εμφανές και με ενοχλεί το απότομο κοψιμο καθώς λείπει και ο αέρας (κάτω από το τρακτερ, κάτω από τα απλωμένα). Πιστεύω πως εάν είχες την κατάλληλη κάμερα θα τις απογείωνες. Μη νομίσεις ότι πάω να σου βάλω φωτιές ε αλλά ..θα τις έβλεπα με μιά toy πανοραμικούλα ![]() |
|
|
|
![]() |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|