Καλός ήρθες φίλτατε και καλές φωτογραφίες δηλ αυτές που έχεις μέχρι τώρα είναι καλές![]()
Καλός ήρθες φίλτατε και καλές φωτογραφίες δηλ αυτές που έχεις μέχρι τώρα είναι καλές![]()
Γεια σου φίλε θοδωρή,
Από τις 2 τριάδες φωτογραφιών που μας έδειξες μου αρέσουν η τελευταία κάθε τριάδας. Στη φωτο με τις κυρίες αυτή η τονική σούπα που αναφέρθηκε τη χαντακώνει θα έλεγα ενώ αντίθετα σε αυτή με το δεντράκι τις δίνει χαρακτήρα.
Πάντως λάβε υπόψιν τα λόγια που σου είπε ο Βασίλης η μη επεξεργασία έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την υπερβολική δηλαδή την υποβάθμιση πιθανόν αξιόλογων φωτογραφιών. Αλλωστε μία φωτογραφία ποτέ, ούτε στο παρελθόν γινόταν ούτε στο μέλλον θα αλλάξει, δεν τελειώνει στο κλικ.
Θοδωρή γεια σου.
Αυτές που μ' ενδιαφέρουν απ' όσες έδειξες είναι οι "τρίτες". Έχω την αίσθηση πως εκεί βλέπω τον "Θοδωρή" και αυτό έχει αξία για μένα.
Χαιρετώ,
Δημήτρης
και κατι σε πορτρετο..
Καλώς όρισες κι από μένα! Έχουν ενδιαφέρον οι φωτογραφίες σου. Θα πρότεινα να μη φοβάσαι να επέμβεις στη φωτογραφία με τα τρικ που προτείνει ο Μάνος, από την άλλη να κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού πως μια καλή φωτογραφία αναδεικνύεται καλύτερα με σωστή επεξεργασία, όμως μια μέτρια φωτογραφία δε θα γίνει καλή με το "πασπάτεμα".
Καλή συνέχεια! (τιμή μας που έχουμε ένα μουσικό της κλάσης σου εδώ)
Αν και η δεύτερη είναι πολύ Kertesz, την θεωρώ την καλύτερη των τριών. Η τρίτη μου αρέσει πάρα πολύ επίσης, αν και είναι σε τελείως άλλο ύφος από τις άλλες δύο... Ωραία πορτραίτα πάντως και τα τρία. Πολύ καλές φωτογραφίες και οι τρεις![]()
κι εμενα μου αρεσουν πολυ
θα επιμεινω όμως στην πρώτη γιατί μου αρέσει το φως και η σιδερένια κουπαστή του κρεβατιού που γυαλίζει...
πολυ καλες