και κατι απο εμενα για αρχη, κατι απο το καλοκαιρι..
και κατι απο εμενα για αρχη, κατι απο το καλοκαιρι..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mandragoras : 17-09-2009 στις 22:43
Καλώς τον
Την πρώτη μπορώ να τη δώ μόνο σαν μια χαρούμενη αναμνηστική φωτογραφία. Αν θελήσω να τη δω σαν κάτι παραπάνω, με φρενάρει ο προφανής συμβολισμός μεταξύ χεριών-φτερών.
Στη δεύτερη υπάρχουν αυτά τα φορμαλιστικά "ομοιοματικά" που όλοι χρησιμοποιούμε καμμιά φορά (=ίδια, περίεργη στάση σώματος) κι αυτό βγάζει ένα ελαφρύ χαμόγελο, αλλά νομίζω ότι όλα τελειώνουν εκεί γιατί πάλι αυτό το στοιχείο είναι έντονο χωρίς όμως να μπορεί να με πάει παραπέρα.
Ίσως αν ήταν 3 ή 4 άτομα στην ίδια στάση να έβγαινε κάτι διαφορετικό - χωρίς να είμαι πάλι σίγουρος (σίγουρα θα χαμογελούσα παραπάνω).
Η τρίτη μ' αρέσει !
Είναι τρυφερή, είναι ειρωνική, είναι αντιεμπορική, είναι όλα αυτά μαζί, κι αυτό με μπερδεύει γλυκά και μ' αφήνει μετέωρο δε μου αποκαλύπτει τις προθέσεις τις
Βέβαια για το πόσο μπορεί να με κρατήσει, θα σου πω όταν μπει για τα καλά ο χειμώνας και ξεχάσω τις εικόνες και την όμορφη αίσθηση που έχω ακόμα από τις παραλίες των διακοπών μου.
Καλώς ήρθες στην παρέα![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 18-09-2009 στις 00:06
Γεια σου φίλε! Καλώς ήρθες!
Συμφωνώ με το φοίβο.![]()
Καλωσόρισες Θοδωρή στο forum των άκρων... εμείς είμαστε από την αφωνία... στην ομοφωνία!!!
... ή καλύτερα στην ομοφοιβία... γιατί κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Φοίβο
... με μία μικρή διαφοροποίηση στην ένταση... η τρίτη φωτογραφία είναι υπέροχη
σαν να βγήκε από το αρχείο του Doisneau.
Δεν χορταίνω να την κοιτάω... και κάθε φορά να ανακαλύπτω κι άλλο ένα σημείο/στοιχείο που με εκπλήσσει με ένα γλυκό χαμόγελο και μου κλείνει το μάτι (εκπληκτική η φιγούρα της χοντρής κυρίας με τα υπέροχα μαύρα παπούτσια θαλάσσσης στη διαγώνιο του κάδρου)...
Ωραία η είσοδος σου... από το ονειροδρόμιο στην ονειροφωτογραφία![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fil : 18-09-2009 στις 01:07
πρωτον ευχαριστω πολυ για τα καλωσορισματα,ειμαι χαρουμενος που ειμαι εδω με ατομα που πραγματικα αγαπουν την φωτογραφια..fil σε ευχαριστω για τα ποιητικα σου σχολια!! θελω να πω, καποτε προσπαθουσα να βαλω φωτογραφιες στη μουσικη μου,τωρα προσπαθω να βαλω μουσικη στη φωτογραφια..κοματι δυσκολοοοο!!
ξεχασα να βαλω αλλη μια την βαζω και αυτη..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mandragoras : 18-09-2009 στις 01:23
εκτός από την αφωνία... αυτό ήταν κάτι που δεν μας έλειπε... η α-τονίαΘοδωρή σ' ευχαριστούμε... τουλάχιστον θα την "ακούσουμε" ... την φωτογραφία...
(σημ.: δουλεύω ακόμα μία παρουσίαση στο γραφείο και μπαινοβγαίνω στο forum γιατί τα έχω παίξει
και μπορώ να γελάω κυρίως με τον εαυτό μου... ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις).
Για να σοβαρευτούμε (εγώ δηλαδή) τώρα... αυτό που προσπαθείς είναι καταπληκτικό... εύχομαι να τα καταφέρεις κι εύχομαι εμείς εδώ στο photomind να σου δώσουμε λίγη έμπνευση και "βοήθεια" για να το πετύχεις.
Δεν μπορώ να το προσδιορίσω αλλά έχω την αίσθηση ότι μουσική στην φωτογραφία έχει βάλει ο Roy DeCarava... jazz του νότου...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fil : 18-09-2009 στις 03:03
Καλως το Θοδωρή...τον πολυτάλαντ. Και δική μας χαρά είναι που είσαι εδώ. Μου αρέσουν πολλές φωτογραφίες σου και από τη εποχή του dpgr. Από αυτές που άνοιξες εδώ οι τρεις τελευταίες είναι ωραίες με τη μεσαία να με κερδίζει και μένα. Καλή συνέχεια!
Καλώς μας ήρθες Θοδωρή!!
Χαίρομαι πολύ που μπαίνεις στην παρέα μας με τις φωτογραφίες σου, τη μουσική σου και τη ζεστή, ανεπιτηδευτη παρουσία σου!
![]()
Καλώς τον!
Εγώ όμως που δεν πήγα φέτος διακοπές (προσπάθησα, αλλά δεν έκλεισα ούτε 24ωρο και γύρισα πίσωΗ τρίτη μ' αρέσει !
Είναι τρυφερή, είναι ειρωνική, είναι αντιεμπορική, είναι όλα αυτά μαζί, κι αυτό με μπερδεύει γλυκά και μ' αφήνει μετέωρο δε μου αποκαλύπτει τις προθέσεις τις
Βέβαια για το πόσο μπορεί να με κρατήσει, θα σου πω όταν μπει για τα καλά ο χειμώνας και ξεχάσω τις εικόνες και την όμορφη αίσθηση που έχω ακόμα από τις παραλίες των διακοπών μου.) δεν έχω τέτοιου είδους αναμνήσεις και θα είμαι πολύ αυστηρός: ναι, ισχύουν σε έναν βαθμό όλα αυτά που λέει ο Φοίβος και η Φιλ:
....πλην όμως, εμένα τουλάχιστον, δεν με βοηθά καθόλου (μη σου πω με ενοχλεί και κάπως) όλη αυτή η τονική ομοιομορφία, η οποία καταλήγει σε α/μ σούπα! Υπάρχει το θέμα σου, υπάρχουν τα έξυπνα Doisneu-ίστικα στοιχεία, πλην όμως όλα είναι τοποθετημένα πάνω στο... κύμα, και δεν βοηθιούνται καθόλου από αυτό, γιατί στο μάτι χάνονται μέσα του.... Εγώ τουλάχιστον αυτό παθαίνω
Δε νομίζω ότι θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο με την επεξεργασία.... Ίσως να χρειαζόταν διαφορετικος φωτισμός, δεν ξέρω....
Καλή προσπάθεια πάντως![]()