![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Ας "μιλήσω" κι εγώ λοιπόν βάζοντας λίγες απ' τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες μου. Περιμένω τα σχόλιά σας
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Ατμοσφαιρικές και οι δύο, μου αρέσουν. Τη δεύτερη θα την προτιμούσα χωρίς την ανθρώπινη παρουσία... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Παρά την έντονη φόρμα της ομίχλης, δεν έχεις παρασυρθεί..... Στις περισσότερες περιπτώσεις την έχεις διαχειριστεί πολύ καλά, ακόμη κι αν δεν βγήκε Η φωτογραφία.....
Μ'αρέσει αυτή η "αγγελοπουλική": ...παρόλο που τελικά δε νομίζω ότι αντέχει πολύ.... Πιο "μεστές" προσπάθειες μου φαίνονται κι εμένα αυτές οι δυο: Δείξε μας όμως και τίποτ' άλλο να σχηματίσουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Xάρις digibill σας ευχαριστώ για τα σχόλια. Ανεβάζω κι αυτές για πιο οκληρωμένη άποψη. Να σημειώσω πως δεν φωτογράφιζα συχνά ανθρώπους λόγω κολλήματος που τώρα αρχίζω να ξεπερνάω
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: αθηνα
|
γενικα μου αρεσει πολυ η ματια σου στις φωτο που μας εβαλες,δεν θα σταθω σε καποια αν και απο τις τελευταιες μου αρεσει πολυ η τεταρτη!! και φυσικα οι αγγελοπουλικες που λεει και βασιλης..συνεχισε..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Eδω ειμαι κι εγω στελλα. Στην ομιχλη βγαζεις ενα ρομαντισμο στο καδρο που δεν εκβιαζει συναισθηματική ανταποκριση. Αν και οι φορμα (με την δικαιολογια της ομιχλης) και το καδρο ειναι λιγο ανορθοδοξο αυτο που επικρατει ειναι το συναισθημα. Σαν ποιημα (κουτσο στραβο αλλα ποιημα ) Οι φωτο της παραλιας δε με ενθουσιασαν Εδω εχεις πιο συγκεκριμενη φορμα αλλα η αισθηση που δινουν οι εικονες ειναι ψυχρη και αποστασιοποιημενη. Σαν εκθεση ιδεων (με προλογο επιλογο και ολα τα σχετικα) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθήνα (ατυχώς ...)
|
Η "ομίχλη" (φυσική ή επεξεργασία) απογειώνει τις φωτό σου
(Τοπίο στην ομίχλη που λένε ...) Θα σταθώ περισσότερο σε αυτή: Η ομίχλη τις καθορίζει όλες σαν φόρμα, το θέμα είναι λιτό αλλά και και γεμάτο συναίσθημα που εν τέλει καθορίζει τη ματιά σου. Προχώρα ... ![]() ____________________________________ "Η φωτογραφία είναι μοναχική ενασχόληση, αλλά τα αποτελέσματά της δεν αντέχεται να μην μοιράζονται." ![]() Μερικές φωτογραφίες μου
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Αθήνα (ατυχώς ...)
|
... έχει τεχνητή (επεξεργασία)
____________________________________ "Η φωτογραφία είναι μοναχική ενασχόληση, αλλά τα αποτελέσματά της δεν αντέχεται να μην μοιράζονται." ![]() Μερικές φωτογραφίες μου
|
|
|
|
![]() |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|