![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
Χαιρετώ σας!!
Λείπω αρκετά από το forum.Έως πολύ. Δεν σας ξέχασα όμως, μπαίνω κάθε μέρα σχεδόν και σιωπηλά παρακολουθώ. Έχει κάτι λιγότερο από ένα μήνα που οργανώνω τον ιντερνετικό σταθμό που σας έλεγα και είμαι σχεδόν έτοιμος. Λοιπόν το εγχείρημα έχει 2 σκέλη. Το ένα (το εύκολο για μένα) περιλαμβάνει την επιλογή των τραγουδιών και τον τρόπο αυτά να περάσουν σε εσάς. Αυτό έχει γίνει ήδη. Δηλαδή από σήμερα το απόγευμα υπάρχει εκπομπή μουσικής από τον server. (επιτέλους) Το δεύτερο με έχει πελαγώσει. Το δεύτερο είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του site που ακόμα δεν έχει τελειώσει. Σε αυτό θα ζητούσα και την βοήθεια όσων γνωρίζουν, αν έχουν λίγο χρόνο και τους αρέσει μπορώ να το αφήσω σχεδόν αποκλειστικά πάνω τους. Το domain είναι το www.insoulradio.com στο οποίο ζήτησα να μου φορτώσουν το Joomla. Για το Joomla έχω φτιάξει ένα Template και απλώς μένει να συμπληρώσω ένα player, ένα guestbook και κάτι περί του τι παίζει. Απλά και λιτά πράγματα. Απλά και λιτά ,που όμως ακόμα ψάχνομαι να τα φτιάξω. Λοιπόν όσοι θέλετε να ακούσετε μουσική μπείτε προς το παρόν εδώ: http://elgr.info/start/insoul/ Θα χαρώ να διαβάσω την γνώμη σας για την μουσική, αν θέλετε προτείνετε τραγούδια,καλλιτέχνες, προτάσεις για το site, ότι γουστάρετε. ![]() ____________________________________ Οι φωτογραφίες μου "I don't have any storytelling responsibility to what I'm photographing" - Garry Winogrand |
|
|
|
|
|
#2 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Καλοτάξιδος
![]() Έχεις ανεβάσει πουθενά -έστω προσωρινά- το site, να το δούμε και να σου πούμε γνώμες; Το domain βγάζει error 404.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Πολύ ωραία
Καλή αρχή!!Οι προτάσεις έρχονται ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Καλη αρχη!!! Και καλο κουραγιο!!
____________________________________ R U Talking 2 Me? Ξυπνα, εχουμε την αιωνιοτητα για να κοιμηθουμε! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Μα στην Ζάκυνθο φυσικά.
|
Καλοτάξιδος Γιώργο! Περιμένω να ολοκληρώσεις τον αρχικό σχεδιασμό του site και μετά να κάνω τυχόν προτάσεις για βελτιώσεις κλπ.
Φυσικά θα έχεις και requests ![]() ____________________________________ “What we see, is not made up of what we are seeing but of what we are”. Fernando Pessoa |
|
|
|
|
|
#7 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
Έλα ρε Γιώργη.. καλή αρχή!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ομάδα PhotoMind
|
Καλή αρχή Γιώργο.
____________________________________ Ακούνα ματάτα ρεεε!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
*Μέλος PhotoMind
|
καλη αρχη Γιωργο!!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
*Μέλος PhotoMind
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
|
Ευχαριστώ παιδιά!
Πλέον το site λειτουργεί, μόνο που θέλει αρκετή δουλειά ακόμα. Είναι πολύ φτωχό. www.insoulradio.com <--- Tune In! ____________________________________ Οι φωτογραφίες μου "I don't have any storytelling responsibility to what I'm photographing" - Garry Winogrand |
|
|
|
![]() |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|