τι είναι οι DNS Servers?
(σας το ειπα είμαι ασχετος)
σημερα πάντως ενεργοποιησα το hostgator οποτε ίσως πρεπει να περιμένω 2 μερούλες
ευχαριστώ πάντως
τι είναι οι DNS Servers?
(σας το ειπα είμαι ασχετος)
σημερα πάντως ενεργοποιησα το hostgator οποτε ίσως πρεπει να περιμένω 2 μερούλες
ευχαριστώ πάντως
μην νομίζεις ,και εγώ πριν μια βδομάδα τους έμαθα.... πάρε αν θέλεις τηλ για οδηγίες 6976336440
παω σε αυτη τη σελίδα
https://www.registryrocket.com/defau...21-4EFA-ACA0-0
πατάω το domain μου rivier.gr
και μου λέει domain error
και έτσι δεν μπορώ να αλλάξω το dns...
ξερετε κανένα άλλο τρόπο?
(σορυ αν κουράζω αλλα όπως είπα είμαι λίγο ασχετος)
καλησπέρα.Θα πρέπει να πας εκεί που αγόρασες το rivier.gr.Μωρέ δύσκολα να τα γράψω όλα αυτά,πάρε τηλ αν θέλεις.
τα βήματα είναι απλά και προϋποθέτουν πως έχετε αγοράσει χώρο π.χ. στην hostgator και όνομα π.χ. στην namecheap
όταν τα παραπάνω είναι έτοιμα η διαδικασία είναι η εξής για να συνδέσετε τα δύο μεταξύ τους
1. στο control panel της hostgator κάτω αριστερά θα δείτε τους δύο DNS servers.
2. κλείνετε τη hostgator και κάνετε login στην namecheap όπου επιλέγετε το domain name που έχετε ήδη κλείσει από τη λίστα
3. στην στήλη αριστερά επιλέγετε το Domain Name Server setup
4. στη σελίδα που σας ανοίγει στους Custom DNS servers βάζετε τους δύο που βρήκατε στη hostgator
5. επιλέγετε Save Changes
και περιμένετε.. η ενεργοποίηση είναι από άμεση έως 12 ώρες οπότε μετά τα δύο κομμάτια "όνομα" και "χώρος" θα είναι ενωμένα..
![]()
::: νίκος κανταράκιας ::: Visual Poetry ::: white tree ::: raw files :::
The quieter you become, the more you are able to hear..
πηγαίνω στο ip domaingr που έχω ανοιξει
και δε μου παίρνει τις διευθύνσεις dns που έχω από το host gator
αυτά που είπες έκανα αλλα...
::: νίκος κανταράκιας ::: Visual Poetry ::: white tree ::: raw files :::
The quieter you become, the more you are able to hear..
Παιδιά καλησπέρα.
Είπα και εγώ να το δοκιμάσω μιας και φαίνεται πολύ λειτουργικό...
Έφτιαξα τις σελίδες χωρίς πρόβλημα και τις ανέβασα στο server...
Το πρόβλημα είναι με την γκαλερί... Ενώ διαλέγω φωτογραφίες και τις διαμορφώνω με το lightroom html gallery τις ανεβάζω αλλά η σελίδα με τις φωτογραφίες παραμένει κενή. Ούτε thumbnails ούτε φωτογραφίες...
Τι κάνω λάθος;;;;;;
οι dns servers δεν έχουν τροποποιηθεί
αυτό μου γράφει...
εχω στείλει και mail στους διαχειριστές του ip και θα δούμε άυριο τι θα μου απαντήσουν...
@John
Το έπαθα και εγώ και τελικά κατάλαβα πως ο server στον οποίο προσπαθούσα να στήσω ένα site, δεν υποστήριζε κάποιες εντολές .
Το TTG Pages αναφέρει ”The Gallery Index requires a web-server running PHP 5.2 or greater, with Glob() function enabled.»
Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα;
Τώρα για το αν μπορείς να κάνεις κάτι ... θα πρέπει να μας ενημερώσει κάποιος πιο ειδικός ...
@Rivier
Εκανες αυτα που σου ειπε ο Νικος;